Forum » Strojna oprema » Zagon računalnika (ADSL modem)
Zagon računalnika (ADSL modem)
LuckyMato ::
Pozdravljeni !
Odkar imam Adsl povezavo, se mi računalnik bistveno dalj časa zaganja. Pred ADSLom se mi je računalnik zaganjal približno pol minute, sedaj pa se mi skoraj 3 minute. Vse se lepo nalaga, naloži se namizje in skoraj vsi programi, vendar norton antivirus ikona je v neaktivnem stanju, šele po treh minutah se potem da v aktivno in naloži še požarni zid. Poskusil sem zagon tudi brez požarnega zidu in nortona, pa ni nobene razlike. Ima mogoče kateri kakšno idejo ?
Odkar imam Adsl povezavo, se mi računalnik bistveno dalj časa zaganja. Pred ADSLom se mi je računalnik zaganjal približno pol minute, sedaj pa se mi skoraj 3 minute. Vse se lepo nalaga, naloži se namizje in skoraj vsi programi, vendar norton antivirus ikona je v neaktivnem stanju, šele po treh minutah se potem da v aktivno in naloži še požarni zid. Poskusil sem zagon tudi brez požarnega zidu in nortona, pa ni nobene razlike. Ima mogoče kateri kakšno idejo ?
- zaklenil: V-i-p ()
Jay-Kay ::
Mrežni kartici moraš dodeliti ip. Greš v properties od mrežne kartice in napišeš naprimer 192.168.0.1 za subnet mask pa 255.255.255.0. Resetiraš mašino in naj bi delalo
©2003 by me
bmandelj ::
Ce imas nastavljen auto connect je lahko to problem men je isto delalo pa se izklopil auto connect in zadeva se je uredila sama od sebe
LP Brane
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
V-i-p ::
Povedano osemstošeindvajsetkrat. Uporabi iskanje! Zaklepam...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 963 (809) | Hebel |
» | [Windows][XP] Zakaj po zagonu traja še par minut, da vse normalno dela?Oddelek: Operacijski sistemi | 2484 (1803) | bluefish |
» | Kako narediti auto connect v winXP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1160 (1041) | mikko |
» | slab zakon Xp + lanOddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1239) | Krmec |
» | SiOL in aDSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3649 (2586) | Hux |