Forum » Programska oprema » excel expired date
excel expired date
jahbli ::
Pozdravljeni,
v excelu vodim evidenco - rezervacija stanovanj...zanima me ali se da naredit, da mi excel avtomatsko vrže ven opozorilo 2dni preden poteče rezervacija stanovanj, da jih potem lahko podaljšam?
v excelu vodim evidenco - rezervacija stanovanj...zanima me ali se da naredit, da mi excel avtomatsko vrže ven opozorilo 2dni preden poteče rezervacija stanovanj, da jih potem lahko podaljšam?
jahbli ::
vem da VBA, hvala. ne vem pa kako...
od celice E20:NF20 so datumi za celo leto, celice v katerih je datum rezerviranega stanovanja so pobarvane zeleno, rabil bi msgbox ki me opozori dva dni pred iztekom rezervacije, da bo le ta potekla. Ne znam komande za priklicat zelene celice in datum 2 dni pred iztekom, ki se nanaša na "današnji" datum
vsaj kak namig bi rabil,hvala
lp
od celice E20:NF20 so datumi za celo leto, celice v katerih je datum rezerviranega stanovanja so pobarvane zeleno, rabil bi msgbox ki me opozori dva dni pred iztekom rezervacije, da bo le ta potekla. Ne znam komande za priklicat zelene celice in datum 2 dni pred iztekom, ki se nanaša na "današnji" datum
vsaj kak namig bi rabil,hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Libre office in datumiOddelek: Programska oprema | 1242 (955) | killa bee |
» | Odpovedni rok pri najemu stanovanjaOddelek: Loža | 8964 (6418) | St235 |
» | garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9651 (7516) | medenko |
» | [Excel]Kako izvleči vrednost?Oddelek: Programiranje | 3797 (3520) | Mobidick |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2551 (2250) | Slavček |