» »

kam ste se/se boste vpisali?

kam ste se/se boste vpisali?

Klemenn ::

Kam se boste vpisali na rednje šole? jzst sem se na elektrotehnik računalništva,ker me to pač najbolj veseli! :\

BorisJ ::

Na Poljansko gimnazijo.

KTr1sk ::

Čuj Jebediah, kje pa je ta šola, a obstaja tud višja strokovna šola s tem nazivom ali samo srednja šola?

Klemenn ::

jzst bom šel v nm, na šolski center v novem mestu, in ja, letos bodo že mel to neko višjo al visoko, za ta program! :\

DavidJ ::

Pf ali fri. :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

frenk ::

Strojna=>poklicni pilot letala:D :D

NarkoMaN ::

Jzst grem pa na pTT:)

koyotee ::

jebediah misls na vegovo lj????
bols da ne hods:P
ne bos naredu>:D >:D >:D >:D
js sm 2. letnk
LP

Klemenn ::

glej post višje!

dejc2 ::

Jz sm se na Vs računalništva in informatike v mb!! :))

Trubadur ::

Gimnazija Vič
Berite Thomasa!

R0K ::

1. letnik teh. gim. lava celje (šc celje)

je zajebano. težijo tut. pa jim mi nazaj in se mamo radi.

frenk : ti to resno? že hodiš al se boš letos vpisal? k mene to tut precej zanima? nekaj sm slišal, da moreš met prvo leto povprčje 8.0, da sploh zdelaš? to drži? kakši so pa drgač tam vpisni? precej folka?

frenk ::

ROK: Ja jest to čist resno:D . Ubistvu sm najprj mislu na FRI jt sam sm se kšn mesc nazaj premislu. Trenutno še ne hodm, bom pa oktobra začeu.Okol 8.0 povprečja nism nč slišou sam vem da bo treba zdelat(če se bo dal kr z desetko :D ) zlo dobr ker je povpraševanja po pilotih zlo mau in skorej 100% bo treba selit u anglijo al pa usa(upam da me nau kšn bine sklestu:P ).Kolkr jest vem je za pilota sam triletna šola, štirletne pa nism opazu.No tle je še link. Aja drgač je 380 vpisnih mest, pa baje da ni omejitev. Več pa itaq na linqu dobiš.

OwcA ::

Glede študija letalstva se mi zdi, da za smer pilot moraš imezi JAR PPL(A) izpit in določeno število ur kot vaje. Ne vem pa, če si moraš to sam plačati ali ne.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

frenk ::

Hm...prebrau sem da zraven šolanja spada 50 ur letenja.Je to to???:\ Upam da je, ker je izpit svinjsko drag in cena tega izpita je bila razlog, da sem sprva idejo "poklicni pilot" opustil, ko pa sem videl, da je izpit vključen zraven šolanja sam se ponovno odločil za to. Upam da se ne bom spet premislil.:\

OwcA.....kje bi loh dobil še več podatkov??

Mr-poki ::

jst sm na splošni gimnaziji lava v celju 1 letnik pa mi je dosadno pa se kurac mi je mi gre bol slab tak da studiram da bi se pretavo na kuharsko al pa na racunalnisko k to me se najbol veseli.sam pol nemors nc it studirat po kuharski to je kurac
-=GoDfAtHeR=-

OwcA ::

frenk: kaj več ne vem, oz. se ne spomnem. Imamo v aeroklubu par komadov, ki študirajo za pilota, samo se nisem z njimi nikdar pogovarjal o cenah. Če jih kdaj v bližnji prihodnosti srečam, vprašam.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

frenk ::

Mr-poki: Zakaj bi pa računalniška bla lažja??Jest sm trenutno v 4. letniku in morm rečt, da se snov skorej ujema z gimnazijsko snovjo. Razlika je le ta, da imas namesto sociologije in podobnih predmetov pač računalniške predmete, ki pa so lahko tudi veliko težji, če te ne veselijo in ti ne gredo od rok. Od 31 sošolcev(toliko nas je bilo na začetku), jih je ostalo le cca. 15=polovica. Rezultat je tako porazen, ker je večina od teh mnenja, da je ta šola lahka. Torej če te veseli, kot si rekel, je to prava pot. Ena izmed redkih lastnosti tega šolanja je ta, da se delo z računalniki začne šele v 4-em letniku(nažalost;( ), kar pa ne pomeni, da ostala snov ni zanimiva.

DavidJ ::

Gimnazija je težja od vsake tehniške šole.
Tu sploh ni debate.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

frenk ::

Hm...niso vse tehniške šole enake. Npr. mi mamo ful manj snovi iz matematike na poklicni maturi zato, ker je imajo ostale tehniške šole manj. Poleg tega smo ena redkih tehniških šol z nemščino(bo ukinjena naslednje leto) in angleščino. Se pa strinjam da je gimnazija najtežja vendar so razlike minimalne.Max 10%. Btw...sem velikokrat primerjal snov z bivšim sošolcem, ki je šel na gimnazijo.

Loki ::

sem v prvem letniku fakultete za strojnistvo; kam bom sel naprej, se ne vem, sta pa glavna akterja poklicni pilot letala/ helikopterja (raje letala) oz. konstrukter.

Zheegec ::

Davids, upam da imate vi potem 55% za zadostno kot imamo mi pri angli in pa dojči in pa 95% za odlično pri mati da lahko to govoriš. Sicer imam pa izkušnje, sem v 2. letniku Vegove (gimnazija) in lahko rečem da je šola zajebana veliko bolj kot večina "navadnih" gimnazij, lani nas je bilo 32, letos pa 25 ker smo na začetku leta 2 nova sošolca dobil;(( Sicer je pa slova zelo zajebana, esej smo začel pisat (šolska naloga) v 2. konferenci 1. letnika, upam da na vaših težjih šolah tudi.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zeberdee ::

/me gre na ekonomsko gimnazijo - kranj
/me upa da ne bo omejitve

Ziga Dolhar ::

[Duro]: razmisli še o radovljiški ekonomski ;-). Iz lastnih izkušenj ti jo lahko ZELO priporočim. Sicer menda pravijo, da je težja, ampak je tudi dejstvo, da je manjša (2-3 oddelki na letnik programa), odnosi s profesorji so se (meni) zdel zlo korektni -- če si "priden učenec" (beri: ne da jim lezeš v rit, ne da se piflaš -- ampak da jih NE zafrkavaš, NE izvajaš očitnega špricanja, NE daješ glupih komentarjev...), znajo bit povečini zlo ustrežljivi/koristni/spodbujajoči...

Blodnje malega piflarčka? :)
https://dolhar.si/

NarkoMaN ::

A mogoče gdo hod al pa misl it za elektrotehnika telekomunikacij na ŠC5?
Kakšni so kej prfoksi pa tko?

frenk ::

ALIEN3001: Sigurno so tudi med gimnazijami razlike. Jaz sem pač primerjal s kranjsko. Btw...ne se prevec razburjat....kap pa to;) .

Loki.....Kuko gre kej strojna?A je tezka? Jest grem tud ta let na strojno...pilot letala.

Klemenn ::

fak, dans smo dubl kolk je kje vpisa ; nimam kej skrbet, pr men jih je sm enkrat preveč 32 mest, 64 interesantov :D - računalniški tehnik to

Zeberdee ::

Hvala za nasvet

tx-z ::

grem na gim.šentvid(LJ),,a je kdo tm?
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
719214 (7240) DOOM_er
»

naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
13747691 (45173) Jan987
»

plača (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
545418 (3702) UglyKid
»

Izbira šole (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
528121 (7344) Klemenn
»

Gim. in tehnična gim. ?

Oddelek: Loža
222213 (2030) NoUse4AName

Več podobnih tem