Forum » Pomoč in nasveti » Internet na dopustu - Hrvaška
Internet na dopustu - Hrvaška
Simony84 ::
Pozdrav vsem...
Glede na to, da je verjetno to kar aktualen problem za več ljudi, ki dopustujemo na Hrvaškem imam par vprašanj. Torej rad bi uporabljal internet na dopustu na Hrvaškem pa me zanima, kako priti na enostaven način do interneta ter tudi cenovno ugodnega. Izkušenj z instant internetom in podobnimi stvarmi še nimam, imam pa prenosnik:) tako da me zanima, kaj je potrebno kupiti, kje ter katere stvari so ugodne :)
hvala za odgovor in nasvete, lp, Simon
Glede na to, da je verjetno to kar aktualen problem za več ljudi, ki dopustujemo na Hrvaškem imam par vprašanj. Torej rad bi uporabljal internet na dopustu na Hrvaškem pa me zanima, kako priti na enostaven način do interneta ter tudi cenovno ugodnega. Izkušenj z instant internetom in podobnimi stvarmi še nimam, imam pa prenosnik:) tako da me zanima, kaj je potrebno kupiti, kje ter katere stvari so ugodne :)
hvala za odgovor in nasvete, lp, Simon
driver_x ::
Kupi enega od predplačniških paketov z USB ključkom + SIM kartico. Katerega je odvisno od tvoje lokacije, preveri kateri signal 3G imaš najmočnejši. Ti paketi se dobijo na večjih bencinskih pumpah, specializiranih trgovinah in še kje, boni za polnjenje računa pa v skoraj vseh trgovinah, bankomatih, poštah, ... Če boš kupoval VIP bodi pozoren le na to, da dobiš ob polnjenju računa za npr. 70kn nato 70GB prenosa, če pa za tistih 70kn kupiš opcijo pa dobiš za isti denar kar 1GB. Lahko da nisem navedel točnih številk, je pa nekaj v tem stilu. Aja, pa na poštah ne plačevati s kartico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91366 (10834) | Jerry000 |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158874 (23595) | Steinkauz |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28540 (11172) | Daniel |
» | Menjalni Tecaji Euri v Kune.Oddelek: Loža | 7117 (4917) | OvCa77 |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25803 (17448) | klemenSLO |