Forum » Programiranje » Iščem programerja
Iščem programerja
CebuljCek ::
Naj se najprej predstavim ker sem nov na tem forumu. Ime mi je Borut in se v prostem času ukvarjam z risanjem 3D modelov ter izdelavo modifikacij za igro Farming Simulator. Tukaj si lahko pogledate tudi Facebook stran, tukaj pa je predstavitev na portalu LS-SLO.si .
Ker pa se ne spoznam ravno najbolje z lua jezikom bi rabil kakšnega programerja za izdelovanje enostavnih in malo manj enostavnih skript v lua jeziku za igro, ali pa samo za spreminjanje obstoječih lua skript. Zadnje čase imam kar nekaj norih idej za modifikacije (vendar povsem izvedljivih), ustavi pa se mi ko je treba spremeniti kakšno skripto oziroma ko si jo moram razložiti kako deluje.
Zelo bi bil vesel kakršnegakoli odgovora, saj vidim da ste tukaj sami profesionalci.
Lep pozdrav, CebuljCek
Ker pa se ne spoznam ravno najbolje z lua jezikom bi rabil kakšnega programerja za izdelovanje enostavnih in malo manj enostavnih skript v lua jeziku za igro, ali pa samo za spreminjanje obstoječih lua skript. Zadnje čase imam kar nekaj norih idej za modifikacije (vendar povsem izvedljivih), ustavi pa se mi ko je treba spremeniti kakšno skripto oziroma ko si jo moram razložiti kako deluje.
Zelo bi bil vesel kakršnegakoli odgovora, saj vidim da ste tukaj sami profesionalci.
Lep pozdrav, CebuljCek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje zaposlitveOddelek: Programiranje | 10520 (8783) | Gambino |
» | Tehnične novosti v Wiki svetuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8079 (6764) | Bistri007 |
» | Poganjanje Windows brez administratorskih pravic varneje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16422 (14286) | noraguta |
» | Android tudi za C in C++Oddelek: Novice / Android | 6207 (4505) | Gandalfar |