Forum » Pomoč in nasveti » kako blokirati določeno stran
kako blokirati določeno stran
leonček ::
pozdravljeni!
Mene zanima kako blokirati določeno internetno stran?jaz sem probal blokirati v beležnici ampak mi potem napiše da nimam dovoljenja shanjevati na do mesto!!zakaj to? najlepša hvala za pomoč
Mene zanima kako blokirati določeno internetno stran?jaz sem probal blokirati v beležnici ampak mi potem napiše da nimam dovoljenja shanjevati na do mesto!!zakaj to? najlepša hvala za pomoč
Gremio ::
Kako enostavno blokirati interentne strani:
1. Gremo do:
C:\Windows\System32\drivers\etc
2. Odpremo hosts z beležnico
3. In notri dodamo:
127.0.0.1 in stran, ki jo želimo blokirati.
Lp
1. Gremo do:
C:\Windows\System32\drivers\etc
2. Odpremo hosts z beležnico
3. In notri dodamo:
127.0.0.1 in stran, ki jo želimo blokirati.
Lp
ja sej to sem že naredil ampak mi javi da nemorem shranit ker nvm kaj!je še kak drugi način?
mlamat ::
Klikni na hosts datoteko z desno tipko in odznači možnos "Samo za branje". Nato klikni na "Naprej".
Nato spremeni še Varnost -> Users -> Dovoli polni nadzor
Nato spremeni še Varnost -> Users -> Dovoli polni nadzor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlamat ()
chrush ::
tako kot je napisal subby deluje, če pa ne deluje je pa potrebno izklopiti še antivirus. druga varianta pa je da os zaženeš v safe mode.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
69charger ::
Desni klik na datoteko in Zaženi kot administrator (Run as admin).
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 69charger ()
pozdravljeni!
jaz sem hotel blokrati te strani!šau sem pod hosts in pritisnil z desnim tipko na miški odpri kot beležnica,sedaj se mi je zgodilo da imam popolnoma vse datoteke kar jih imam na računalniku kot beležnico in nemorem nč delat!kaj morem narediti da se znebim teh ikon?
jaz sem hotel blokrati te strani!šau sem pod hosts in pritisnil z desnim tipko na miški odpri kot beležnica,sedaj se mi je zgodilo da imam popolnoma vse datoteke kar jih imam na računalniku kot beležnico in nemorem nč delat!kaj morem narediti da se znebim teh ikon?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava je "Limited"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2855 (2611) | mojmaliponi |
» | vsiljeno v chrome ,, smartwebsearch,, kako odstranitiOddelek: Programska oprema | 923 (775) | solatko |
» | Težava z ikonamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1284) | leonček |
» | Shranjevanje v Hosts fileOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (2065) | Mendex |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1953 (1623) | zegi2 |