» »

Headphones(Naglavne slušalke)

Headphones(Naglavne slušalke)

PurplePapet ::

Včeraj sem kupil naglavne slušalke z mikrofon v Big Bangu in zdaj ko jih uporabljam, me motijo, jaz ko snemam pač tudi govorim, ko posnetek pogledam v ozadju slišim šumenje kot da bi nekako ventilator v računalniku povzročal te težave da se sliši šumenje, tudi na skypu mi prijatleji pravijo da mi nekaj šumi in to stalno dela, nikoli ne neha.
To se mi je dogajalo tudi pri starih naglavnih slušalkah zato slušalke niso krive, mislim da je kakšen ventilator v računalniku kriv.

Zdej nevem kako bi naredu tko da tega šumenja ne bi bilo več, ker me moti ker se pri posnetku in v skypu to vse sliši in ni prijetno za gledalce.
Prosim za pomoč.

Opkow ::

Prikljapljas slusalke na sprednjem delu ohisja, ali direktno zadaj na plato?
Lahko da so slabi kabli, ki vodijo od sprednjih vitcev do plate.

Spredaj

Frenckie ::

Priključi zadaj in preizkusi.

Brane22 ::

To se dogaja ko:

- Mešalnik na zvočni ni pravilno nastavljen in imaš ojačanje na določenih stopnjah skorajda zaprto, zato pa na naslednjih nabito do fula.

- imaš mikrofon prištekan na napačen vhod

- imaš kondije na plati in/ali v napajalniku odhlapele in pride šum skozi ( bolj kot bi sicer)

@Frenckie Sem priklopil zadaj, je boljše ampak še vedno se malo sliši šumenje.

@Brane22 1.in kako to popraviš če je nekaj z mešalnikom na zvočni ni pravilno nastavljen, 2.mikrofon je na pravem vhodu, 3. nevem če je to ampak če je to, ali se da to popravt?

DarkShadow ::

Katere driverje imaš inštalirane? Preko programov kot so npr. Realtek HD Audio se da naštimati šumenje, bass, pitch itd. Poskusi še s temle. Mogoče pomaga.

Bom probu namestiti Realtek HD Audio pol pa bom vidu

Prosim za link

Zgodovina sprememb…

Jaz imam Razer Surround Software in imam naštiman Calibration in te nastavitve:

Ali moram tukaj kaj spremeniti?

pa še to:

Zgodovina sprememb…

DarkShadow ::

Poskusi dati stran Bass boost ter Sound normalization. Malo se pozafrkavaj s temi nastavitvami. Drugače pa, tukaj link http://www.realtek.com.tw/downloads/dow...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvoka ni

Oddelek: Pomoč in nasveti
412132 (1181) Han
»

Static noise/brnenje iz zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
231497 (1151) X-Jumper
»