Forum » Zvok in slika » Snemanje zvoka pri Cinergy 600
Snemanje zvoka pri Cinergy 600
Crimson_Shadow ::
Se sploh da pri snemanju tv kanalov zvok v realnem času kodirat v mp3? Meni sploh noče in me pri tem vztrajno javlja napako in meta iz programa. Ali pa mi javi to : DirectShow error : Audio Capture is not possible with this format or compression -- Error 0x80004003 : Invalid Pointer. Kodiranje mi deluje le v PCM. Drugače mi deluje tudi tako, da zvoka sploh ne kodiram (In mi pri tem održe ogromno prostora na disku )
Imam WinXP.
Imam WinXP.
We create worlds
d4mj4n ::
Sam sem se srečal z isto težavo. Problem je v tem, da verzija programske opreme, ki je priložena zaenkrat še ne podpira tega. Mislim, da celo na škatli piši oz sem prebral na spletni strani od samega produkta. Kolikor vem naj bi v kratkem izšel support tudi za to (lahko, da je že na tarratecovi strani). Drugače pa poglej na http://www.terratec.net/ttuk/drivers.htm.
Drugače sem pa poslal na email na support in upam, da bodo znali pojasnat omenjeni problem . Js pričakujem, da bodo kakšen patch dali na support stran.
Drugače sem pa poslal na email na support in upam, da bodo znali pojasnat omenjeni problem . Js pričakujem, da bodo kakšen patch dali na support stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4mj4n ()
Predator ::
a bi rad posnel samo zvok v mp3 ( downloadaj si Absolute MP3 Recorder ) al film recimo v divx in mp3 skupaj ( poglej si iuvcr) ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 zvok v PC igrah?Oddelek: Zvok in slika | 4971 (1387) | KTr1sk |
» | MP3-MP4 converterOddelek: Zvok in slika | 4063 (2391) | jedateruk |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2317 (1882) | trpo |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2226 (1587) | zdravc |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1089 (986) | All |