Forum » Pomoč in nasveti » Kako ustvariti dokument, ki bo vsem dostopen
Kako ustvariti dokument, ki bo vsem dostopen
alpina ::
Lep pozdrav!
Sem popoln laik na tem področju, zato sem se odločila, da se obrnem na vas, ki se na to spoznate. Zanima me sledeče: imamo zakupljen strežnik in prostor na strežniku. Sedaj sem si zamilsila, da bi imelo nekaj ljudi (smo manjše podjetje) dostop do excelove tabele na spletu, do katere bi lahko dostopali z geslom. Torej, da bi vsak lahko notri vpisoval podatke, vsak bi lahko ta dukument kadarkoli odprl in podobno. Zanima me, ali je to možno in seveda kakšna je procedura, čeprav predvidevam, da je slednja odvisna od določenih dejavnikov in ni univerzalna. Vsakršna pomoč bi mi prišla prav.
Hvala in lp!
Sem popoln laik na tem področju, zato sem se odločila, da se obrnem na vas, ki se na to spoznate. Zanima me sledeče: imamo zakupljen strežnik in prostor na strežniku. Sedaj sem si zamilsila, da bi imelo nekaj ljudi (smo manjše podjetje) dostop do excelove tabele na spletu, do katere bi lahko dostopali z geslom. Torej, da bi vsak lahko notri vpisoval podatke, vsak bi lahko ta dukument kadarkoli odprl in podobno. Zanima me, ali je to možno in seveda kakšna je procedura, čeprav predvidevam, da je slednja odvisna od določenih dejavnikov in ni univerzalna. Vsakršna pomoč bi mi prišla prav.
Hvala in lp!
alpina ::
Da, to je bila tudi moja prva ideja, ampak šefa nimata googlovega računa, zato mislim, da ne bi bilo izvedljivo. Ali pač? :)
tx-z ::
Sej lahko daš da je dokument samo z linkom dosegljiv. In se ne rabš prjavt. Sam pol ne smeš linka lih okol talat.
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25205 (11835) | donvito |
» | Višje sodišče potrdilo sodbo: NLB mora povrniti škodo zaradi vdora v e-banko (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Varnost | 97979 (91190) | sisemen |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4730 (3207) | techfreak :) |
» | 5-days.net - za blogerjeOddelek: Izdelava spletišč | 2095 (1321) | JohnyBallony |
» | podpora slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4771 (4064) | Luka Percic |