» »

Vračilo slušalk - spletna trgovina

Vračilo slušalk - spletna trgovina

Orchestra ::

Kakšne izkušnje imate z vračilom slušalk, ki se bile kupljene v slovenskih spletnih trgovinah?V namenu imam sprobat nekaj modelov slušalk srednjega ranga (~150-200EUR) pa me zanima kako se obnese vračilo pri naših trgovcih. Če se odločim za preizkušanje večih produktov, je nujno da naročam slušalke, ki niso v plastificirani embalaži?

Vitamin-B ::

Načeloma tega ne smeš početi. V 15 dneh lahko vrneš le nerabljen izdelek (original zapakirane slušalke) oz. izdelek z napako (pokvarjene slušalke, drugačne specifikacije od navedenih...).

Zgodovina sprememb…

GGGGG ::

Nikjer ne piše, da mora biti izdelek nerabljen. Tudi embalaža je lahko odprta, takšna so mnenja večine inšpektorjev.

Tole določa 43.č člen ZVPOT. Tam not je sicer ena alineja ki pravi, da ni možno vračilo izdelkov "ki niso primerni za vračilo". Zdaj si pa razlagaj po svoje. IMHO slušalke ne spadajo med te izdelke.

Načeloma trgovci ne komplicirajo, ker se nočejo bosti s kupci in inšpekcijami. Je pa dejstvo, da zakon ni namenjen takšnemu testiranju in lahko naletiš na koga, ki bo delal težave oz. poskušal na vse načine ne vrniti denarja.

Silvo ::

Prav veselijo se že tvojega naročila v tej spletni trgovini:)
Silvo

kmetek ::

Ravno zaradi takih, kot je orchestra in ostali, bi morali nujno spremeniti Zakon. To niso cunje ali obutev.

Brias ::

kmetek je izjavil:

Ravno zaradi takih, kot je orchestra in ostali, bi morali nujno spremeniti Zakon. To niso cunje ali obutev.

bolded +1

@Orchestra
skoda, da ti ne morem priporociti enih finih AKG ki sem jih moral vrniti zato, ker so me prevec stiskale ... in sigurno sem na njih pustil mikrospore nadleznih mikro glivic, katere si zdravim ze 15 let, neuspesno, mi po vsaki prespani noci olupijo ves sloj povrhnjice na obeh usesih ....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

kmetek ::

:)

ne razumem to vašo "zlobo"....Orchestra, odpri s.p. z prodajo slušalk ;((

zee ::

Lahko gres tudi v fizicno trgovino s svojim predvajalnikom glasbe in po mili volji sprobas vse modele, ki te zanimajo...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

ravno zaradi tega, ker v štacunah preizkusa ni mogoče izvesti oz. če je mogoče, razpolagajo z mogočema dvema ali tremi modeli slušalk, bi to opravil preko interneta.

Če pa kdo pozna štacuno, kjer imajo n-modelov slušalk na razpolago za testiranje, pa kar z besedo na dan. Pripravljen sem se zapeljat tudi ne daleč čez mejo.

francek1 ::

Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

francek1 je izjavil:

Seiersberg.

Lahko kako besedo več?Koliko trgovin ponuja možnost preizkusa, koliko modelov slušalk, ponudba...ipd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC One - Garancija na priložene slušalke?

Oddelek: Loža
212854 (2312) Insan3Lik3
»

Vračilo slušalk

Oddelek: Kaj kupiti
222434 (2063) sirotka
»

audiofilske slušalke

Oddelek: Zvok in slika
253955 (3293) SuperVeloce
»

Slušalke Sennheiser (strani: 1 2 )