Forum » Operacijski sistemi » Cent OS 5.5 mrežne kartice problem prosim pomoč
Cent OS 5.5 mrežne kartice problem prosim pomoč
Tribal ::
Pozdravljeni,
Iščem nekoga ki se spozna na linux. Zame (začetnika) predstavlja velik iziv za nekoga kateri pa obvlada mu bo zadeva mogoče smešno lahka.
Torej problem: vezan sem na CENT OS 5.5 verzijo v katerem mi zazna driver samo za eno mrežno kartico eth0... Potrebujem obe mrežni kartici, podatki o mrežnih:
lspci | grep Eth izpiše:
00:19.0 Intel corporation unknown device 1502 (rev 05)
04:00.0 Intel corporation 82574L Gigabit ...
driver e1000e bi bilo nekako potrebno posodobiti?
Prosim vas za pomoč.
LP Tine
Iščem nekoga ki se spozna na linux. Zame (začetnika) predstavlja velik iziv za nekoga kateri pa obvlada mu bo zadeva mogoče smešno lahka.
Torej problem: vezan sem na CENT OS 5.5 verzijo v katerem mi zazna driver samo za eno mrežno kartico eth0... Potrebujem obe mrežni kartici, podatki o mrežnih:
lspci | grep Eth izpiše:
00:19.0 Intel corporation unknown device 1502 (rev 05)
04:00.0 Intel corporation 82574L Gigabit ...
driver e1000e bi bilo nekako potrebno posodobiti?
Prosim vas za pomoč.
LP Tine
- poskusil klonirati: Tribal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežna kartica nezdružljiva z UbuntujemOddelek: Operacijski sistemi | 1563 (1258) | Zvezdica27 |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5040 (4364) | Zaibatsu |
» | [linux] problem z zvokomOddelek: Operacijski sistemi | 2332 (1579) | overlord_tm |
» | problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (2022) | marsovcek |
» | Linux računalnik - router / 2. mrežna ne obstaja?Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1566) | Brane2 |