Forum » Strojna oprema » Popačen izpis na ekranu
Popačen izpis na ekranu
Alko89 ::
Dobil sem računalnik od znanca in me je vprašal, če bi ga lahko usposobil. Ko pa sem ga prižgal, sem opazil da se vse črke nekako pokvarijo. Ali je že kdo imel kakšno podobno izkušnjo? Spodaj je slika BIOSa, drugač je pa že med nalaganjem isto. Mislim, da je po vsej verjetnosti grafična (mogoče RAM ali CPU), ampak me vseeno zanima, ker je star računalnik in nimam nobene, ki bi pasala in nebi kupoval krene nekje, če bo po tem isto.
- spremenilo: Alko89 ()
Riff ::
po moojem je grafična kartica, če je geforce serije 8x00GT/GTS je še večja verjetnost, se jo pa da popravit v pečici za kako leto potem pa ponovi vajo, sem svojo geforce 8800GTS zapekel že 3x :)
Brias ::
slike biosa se ne vidi ...
v 99,99% je ali grafika ali RAM
v 99,99% je ali grafika ali RAM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
Alko89 ::
Grafična je ATI :) ne vem pa točno katera..
Na koliko stopinj, pa koliko časa?XD
Slika dela, če jo klikneš. V Dropbox sem jo naložil pa shared link skopiru, pa je očitno ne prikaže v predogledu :)
Na koliko stopinj, pa koliko časa?XD
Slika dela, če jo klikneš. V Dropbox sem jo naložil pa shared link skopiru, pa je očitno ne prikaže v predogledu :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alko89 ()
Zelnick ::
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Riff ::
jaz pečem 8 minut na 200°C, sem uspešno zapekel tud že radeon HD 4850
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
AlienRR ::
Samo črke se pokvarijo?
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3355 (1434) | rogerg |
» | Black screen ob zagonu računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1001) | BorutK-73 |
» | Katero grafično kartico kupiti??Oddelek: Strojna oprema | 11115 (10669) | klemen91 |
» | Veliki problemi s PC-jem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2386 (2186) | misek |
» | Navijanje ramaOddelek: Navijanje | 2722 (2074) | Engineer_SLO |