» »

Sledilna naprava za potencialnega izgubljenca

Sledilna naprava za potencialnega izgubljenca

Go-ahead ::

Nekdo bi potreboval napravo, ki bi omogočala lociranje človeka, ki se je izgubil. Imate predloge za kakšno cenejši varianto.

gendale ::

dealextreme vem da ima take za v avto (not daš simkartico in ko pošlješ sms na njeno št, ti pošlje gps koordinate)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Goody ::

Odvisno kolk natančno hočeš. Za cca 100m zadostuje vsak android telefon in gor aplikacija, ki ima Find my phone opcijo (Lookout, Samsung Dive...). Tudi IPhone ima to.

OK.d ::

problem teh naprav je edino avtonomija baterije-par dni in je potrebno polniti
LPOK.d

Go-ahead ::

Ali lahko bolj konkretno.

Nosilec telefona mora imeti kakšen telefon (upokojenec)ali sploh ni pomebno?

Nadziram ga pa lahko preko mojega kakšnega telefona in kakšne aplikacije?

Avtonomija ni tak problem.

jc ::

Tu imaš nekaj trackerjev: http://www.integratedtrackers.com/GPSTr...

Miha_T ::

Tole sem jaz kupil pri Telekomu za sumljivo nizko ceno :) Ampak zdej so ga očitno ukinili iz prodaje. Sicer pa google -> GPS tracker

Go-ahead je izjavil:

Ali lahko bolj konkretno.

Nosilec telefona mora imeti kakšen telefon (upokojenec)ali sploh ni pomebno?

Nadziram ga pa lahko preko mojega kakšnega telefona in kakšne aplikacije?

Avtonomija ni tak problem.

Vsak malo novejši Android telefon z GPS (če ni GPS tudi sicer dela in locira preko mobilne mreže oziroma wi-fi). Gor daš aplikacijo (lookout, mislim da tudi avast, samsungi že imajo svojo aplikacijo predinstalirano (so imeli, ne vem ali še imajo, verjetno ja, ampak to ti naj nekdo potrdi). Nadziraš ga preko web strani (lahko na telefonu, pcju, tablici)...

OK.d ::

Miha_T je izjavil:

Tole sem jaz kupil pri Telekomu za sumljivo nizko ceno :) Ampak zdej so ga očitno ukinili iz prodaje. Sicer pa google -> GPS tracker

tole sem tudi sam nabavil in je baterija prazna po cca.3-eh dneh, skratka za ta namen pogojno uporabno
LPOK.d

OK.d je izjavil:

Miha_T je izjavil:

tole sem tudi sam nabavil in je baterija prazna po cca.3-eh dneh, skratka za ta namen pogojno uporabno

? Kakšen namen? Kaj pa če zadevo potrebuje recimo za nadzor osebe z Alzheimerjem, ki se občasno izgubi in odtava? Zato je 3 dni več kot dovolj.

fosil ::

Samo preden odtava se mora spomnit da mora telefon s sabo vzet.
Je razlika če rabiš tako stvar za sledit mulcu, ki tudi na wc ne gre brez telefona, kaj šele iz hiše.
Ali če gre za senilnega upokojenca, ki bi rabil zadevo, ki bi bila nekako pritrjena na njega ali obleko.
Ali pa če je za sledit ženi/ljubici in je treba zadevo skrit v torbico ali avto ;)
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GPS tracker/sledilnik

Oddelek: Loža
328709 (2030) Peter40
»

ideja za poslovno priložnost

Oddelek: Loža
313367 (1835) matobeli
»

GPS tracker (nujno)

Oddelek: Mobilne tehnologije
243011 (1963) poweroff
»

Sledenje lastnega otroka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19027871 (23079) stalker
»

Sports tracker

Oddelek: Mobilne tehnologije
237421 (5191) Machete

Več podobnih tem