Forum » Loža » Dober hamburger v centru Ljubljane
Dober hamburger v centru Ljubljane
Invictus ::
Ajda.
V podhodu Ajdovščina pod Namino stolpnico. Sicer je plaskavica, ampak se mi zdi da je najboljša v Ljubljani.
V podhodu Ajdovščina pod Namino stolpnico. Sicer je plaskavica, ampak se mi zdi da je najboljša v Ljubljani.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Apofis ::
MadMicka ::
Ma karkoli je boljš od Burger Kinga in McDonaldsa. Sploh ne morem verjet, da ljudje redno hodjo na ta fast food. Jaz sm bil letos enkrat januarja v McDonaldsu na Rudniku, mi je na polovici McBurgerja želodec povedal, kakšno sranje je to. Enkrat letos in nikoli več, pa dvakrat lansko leto.
Če hočeš fast food, je na Miklošičevi Nobel burek, majo dobre kebabe, bureke ipd., pa že omenjen Hoodburger, kjer so problem vrste, čeprav za razliko od McDonaldsa je notri pravo meso. Ampak, če maš časa 20 minut, se pa že bolj splača it na čevape, pleskavico, vješalico, ipd. na El Clasico na Bravničarjevi v Ljubljani ali pa na Vič k Čirotu ali pa na čevape v Harambašo v Trnovem.
Dej Janac, pej za foro enkrat sm, karmor sm reku, da boš vidu razliko med tem, kaj je dobr in Burger Kingom, k je kr neki neki :)
Če hočeš fast food, je na Miklošičevi Nobel burek, majo dobre kebabe, bureke ipd., pa že omenjen Hoodburger, kjer so problem vrste, čeprav za razliko od McDonaldsa je notri pravo meso. Ampak, če maš časa 20 minut, se pa že bolj splača it na čevape, pleskavico, vješalico, ipd. na El Clasico na Bravničarjevi v Ljubljani ali pa na Vič k Čirotu ali pa na čevape v Harambašo v Trnovem.
Dej Janac, pej za foro enkrat sm, karmor sm reku, da boš vidu razliko med tem, kaj je dobr in Burger Kingom, k je kr neki neki :)
Apofis ::
Zato se pa vzame dvojnega
Pajade. Za ta dnar se v horsu najem do nezavesti...
Ma karkoli je boljš od Burger Kinga in McDonaldsa. Sploh ne morem verjet, da ljudje redno hodjo na ta fast food. Jaz sm bil letos enkrat januarja v McDonaldsu na Rudniku, mi je na polovici McBurgerja želodec povedal, kakšno sranje je to. Enkrat letos in nikoli več, pa dvakrat lansko leto.
Če hočeš fast food, je na Miklošičevi Nobel burek, majo dobre kebabe, bureke ipd., pa že omenjen Hoodburger, kjer so problem vrste, čeprav za razliko od McDonaldsa je notri pravo meso. Ampak, če maš časa 20 minut, se pa že bolj splača it na čevape, pleskavico, vješalico, ipd. na El Clasico na Bravničarjevi v Ljubljani ali pa na Vič k Čirotu ali pa na čevape v Harambašo v Trnovem.
Dej Janac, pej za foro enkrat sm, karmor sm reku, da boš vidu razliko med tem, kaj je dobr in Burger Kingom, k je kr neki neki :)
kje pa je ta Čiro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Apofis ()
Brias ::
Ma karkoli je boljš od Burger Kinga in McDonaldsa. Sploh ne morem verjet, da ljudje redno hodjo na ta fast food. Jaz sm bil letos enkrat januarja v McDonaldsu na Rudniku, mi je na polovici McBurgerja želodec povedal, kakšno sranje je to. Enkrat letos in nikoli več, pa dvakrat lansko leto.
Če hočeš fast food, je na Miklošičevi Nobel burek, majo dobre kebabe, bureke ipd., pa že omenjen Hoodburger, kjer so problem vrste, čeprav za razliko od McDonaldsa je notri pravo meso. Ampak, če maš časa 20 minut, se pa že bolj splača it na čevape, pleskavico, vješalico, ipd. na El Clasico na Bravničarjevi v Ljubljani ali pa na Vič k Čirotu ali pa na čevape v Harambašo v Trnovem.
Dej Janac, pej za foro enkrat sm, karmor sm reku, da boš vidu razliko med tem, kaj je dobr in Burger Kingom, k je kr neki neki :)
http://www.el-clasico.si/ponudba.html
kje tukaj disi na oglje?
fosil ::
Ajda.
V podhodu Ajdovščina pod Namino stolpnico. Sicer je plaskavica, ampak se mi zdi da je najboljša v Ljubljani.
Ajda je v podhodu pod bivšo Metalko ne pa pod Namo. Imajo pa podružnico tudi nasproti železniške.
In pa res odlične pleskavice, priporočam s kajmakom.
Tako je!
Boobiz ::
Hood burger je žalost. Živa žalost. Plačaš 4€ in dobiš dobro preskavico pa mizeren kruhek, ki po vrhu še sladek. Potem prideš naslednjič in vzameš dvojnega, plačaš 6€, dobiš dve pleskavici in še vedno isti, mizeren, sladek kruhek. No tnx, za tak keš se dobi že ornk južno.
1955 v McD za 4€ je recimo dobra alternativu temu hoodu. Kaj več pa ne poznam, žal.
1955 v McD za 4€ je recimo dobra alternativu temu hoodu. Kaj več pa ne poznam, žal.
I'm drunk, what's your excuse?
kuglvinkl ::
Sem imel visoke upe za Hood Burger...
Horse je pa zame passe. Sem bil zadnjič po 2 letih. Bom moral bit zlo lačen, da bom šel spet. Ko nehaš ne rečeš, bemo mam mejhen želodec in ne bi še enga poču.
Horse je pa zame passe. Sem bil zadnjič po 2 letih. Bom moral bit zlo lačen, da bom šel spet. Ko nehaš ne rečeš, bemo mam mejhen želodec in ne bi še enga poču.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
kr?en ::
Burger King je svetlobna leta pred McDonaldsom po okusnosti hamburgerjev. Big King >>>>>>> Big Mac (po velikosti in okusu).
blue ::
V bistvu je kriza v LJ..
Hood Burger - je preveč suh, tudi okus ni nevem kaj, če so pred teboj 3 osebe boš čakal 15min in potem še zamešajo naročila...
Horse - zadnjič ko sem bil sploh niso pripravili meso na sveže.. kr z vode ga vn potegne.. WTF??? Tudi brez okusa. Ne razumejo ko rečeš malo majoneze... kruh je cmokast...
Če hočeš kaj dobrega jest si bom mogel sam pripravit...
Hood Burger - je preveč suh, tudi okus ni nevem kaj, če so pred teboj 3 osebe boš čakal 15min in potem še zamešajo naročila...
Horse - zadnjič ko sem bil sploh niso pripravili meso na sveže.. kr z vode ga vn potegne.. WTF??? Tudi brez okusa. Ne razumejo ko rečeš malo majoneze... kruh je cmokast...
Če hočeš kaj dobrega jest si bom mogel sam pripravit...
Roadkill ::
Pri nas folk še vedno misli, da je burger = (čim bolj tanka in zažgana) pljeska + penast kruh + čim več dodatkov. Če gledate tako, potem ga res ni čez horsa + dvojni načo.
Blue, jaz sem zadnjič tudi pogledal debelo, ko ga je iz juhe ven potegnil. :D
Blue, jaz sem zadnjič tudi pogledal debelo, ko ga je iz juhe ven potegnil. :D
Ü
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Roadkill ()
MadMicka ::
Brias, tule spodaj piše: http://www.el-clasico.si/jedilnik.php Majo tam enga modela iz Leskovaca, ki zgolj in samo roštilja vsak popoldne.
blackbfm ::
mcd je dober, burgerking tudi ampak imajo zaposlene nesposobne ljudi tak da naredijo vcas fuckup iz narocila, hors je tudi ok..nevem kva neki bluzite glede mesa..ce kje, je lih pr ksnmu tamalem siptarju meso sumljivega porekla, pri mcd pa je vsaj kolikor tok na nivoju. Sem pa jedel dobre in slabe hamburgerje povsod, odvisno kok majo sveze sestavine in kok ma kdo slab dan.
win64 ::
mcd je dober, burgerking tudi ampak imajo zaposlene nesposobne ljudi tak da naredijo vcas fuckup iz narocila, hors je tudi ok..nevem kva neki bluzite glede mesa..ce kje, je lih pr ksnmu tamalem siptarju meso sumljivega porekla, pri mcd pa je vsaj kolikor tok na nivoju. Sem pa jedel dobre in slabe hamburgerje povsod, odvisno kok majo sveze sestavine in kok ma kdo slab dan.
Daj ne ti bluzit, meso v mcdonaldsu je zanič.
Drugače pa dobra vila(pri tivoliju) ima kar dobre hamburgerje. So pa relativno dragi.
ahac ::
Za Hoodburger pravijo, da je najboljši burger v mestu. To dost pove o mestu...
Sej ni slab, ampak od "najboljšega v mestu" bi vseeno pričakoval več.
V bistvu vrste pred Hoodburgerjem fajn kažejo, da take ponudbe v LJ ful primankuje.
Sej ni slab, ampak od "najboljšega v mestu" bi vseeno pričakoval več.
V bistvu vrste pred Hoodburgerjem fajn kažejo, da take ponudbe v LJ ful primankuje.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
para! ::
Vcasih je bil horse burger. Zdej gres pa po Ave pleskavice pa lepinjo in kajmak pa si doma prpravs burger, k ga lahko ksn cico z izkusnjami doseze in preseze, tile horse burgerji in podobni se pa skrijejo pod svoje prikolice dokler ga ne pojes.
Death before dishonor!
Boobiz ::
Hood je dobr samo iz tega stališča, da je nekaj drugačnega po okusu. Povečini imajo burgerji povsod enak okus z res rahlimi odstopanji.
I'm drunk, what's your excuse?
Brias ::
Brias, tule spodaj piše: http://www.el-clasico.si/jedilnik.php Majo tam enga modela iz Leskovaca, ki zgolj in samo roštilja vsak popoldne.
ce pecejo nad ogljem, grem pogledat ....
drugace pa center ... RIO ham ham/daj dam
dejstvo je da se ga drzi .... polnoslab rezime od starega RIA ...
ki pa ga je prevzem MOMA in vkljucitev v MOMO GROUP ( Momo Jorgacevic / PORTAL, Dubocica, Gurman ... )
odprto do 23.00, nedelja zaprto ...
pleskavice :
Dvojna pleskavica MOMO
500 g
12,50 €
Pleskavica v kajmaku
250 g
7,20 €
Pleskavica 250 g
6,00 €
Špikana pleskavica
250 g
7,20 €
Polnjena pleskavica
350 g
9,50 €
tole ti tudi dostavijo ( lahko tudi tam narocis, za lacne ,,, )
http://www.ehrana.si/riomomo
Mega pleskavica za 4 osebe (1 kg)
(gratis prebranac)
22.00 €
para! ::
Bistvo je, da se v teh balkanskih zadevah cuti pleskavica, kar je tudi bistvo burgerja. Se pravi je pomembno, da je pleskavica iz pravega mesa, sestavin itd. Potem tudi bolj malo in ne toliko raznolikih prilog, da ne zasencis bistva - pleskavice.
Recimo horse burger majo konjsko meso - ampak tista pleskavica se zgubi med vsem ostalim sranjem. Tko da ocitno v Sloveniji burger pomen cist mal mesa pa ful zelenjave. Meso bi lahko blo tud goveje pa noben sploh pogruntu nebi.
Recimo horse burger majo konjsko meso - ampak tista pleskavica se zgubi med vsem ostalim sranjem. Tko da ocitno v Sloveniji burger pomen cist mal mesa pa ful zelenjave. Meso bi lahko blo tud goveje pa noben sploh pogruntu nebi.
Death before dishonor!
Matija82 ::
Vcasih je bil horse burger. Zdej gres pa po Ave pleskavice pa lepinjo in kajmak pa si doma prpravs burger, k ga lahko ksn cico z izkusnjami doseze in preseze, tile horse burgerji in podobni se pa skrijejo pod svoje prikolice dokler ga ne pojes.
Ne vem za AVE pleskavice toda AVE "Leskovački" čevapčiči so neka eksplozija okusov, ki nimajo nič z mesom.
Avenger ::
Hoodburger, ampak je na viču zraven Špara.
Zlo dober, majhen, predrag...
Tole dela moj znanec. Drag je z razlogom - meso je prvovrstno in to se čuti. Ne moreš niti primerjat z Macom ali BKjem, niti s pleskavicami v LJ.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Brias ::
drugace pa best one: ( rabis samo instant zar in lepinjo ( dve ) + meso po zelji )
1. kupis enego od instant grillov ( pumpa, mercator, bauhaus, spar .... od 1 do 5 eur )
2. najdes frej klopco v tivoliju
3. zazges papir na grillu in pocakas 15 minut da se oglje umiri
4. iz okolnje ne strupeen flore improviziras 2 stapica ki jih uporabljas za obracanje mesa
( ali kupis raznjice, cevape na palckah .... )
lahko tudi navdusis vegetarijansko prijateljico ...
5. kmalu bo ratal jaranski event in polno raje okrog tebe, ljubljana bo disala... na .... BALKAN ( vsaj tivoli :) )
1. kupis enego od instant grillov ( pumpa, mercator, bauhaus, spar .... od 1 do 5 eur )
2. najdes frej klopco v tivoliju
3. zazges papir na grillu in pocakas 15 minut da se oglje umiri
4. iz okolnje ne strupeen flore improviziras 2 stapica ki jih uporabljas za obracanje mesa
( ali kupis raznjice, cevape na palckah .... )
lahko tudi navdusis vegetarijansko prijateljico ...
5. kmalu bo ratal jaranski event in polno raje okrog tebe, ljubljana bo disala... na .... BALKAN ( vsaj tivoli :) )
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Sba ::
Fajn tema. Očitno bom moral enkrat na Vič sprobat Hoodburger.
Ravno včeraj sem po TVju ujel Ramsaya, ko je pripravljal burger. Malo popečen kruh, debela pleskavica, domača omaka s paradižnikom in parmezan. Že nekajkrat sem tako ujel pripravo burgerjev, ki niso bli prav nič podobni tem, ki smo jih tu navajeni.
Večina burgerjev, ki sem jih jaz jedel je bilo sočnih zaradi prilog, ne zaradi mesa. Moti me tudi, ko nekje lepinje polivajo, predvidevam, da z juho ... Pol raj jem mlek pa piškote.
Kar se tiče debate o McD in BK. Parkrat na leto nanese, da zavijem tudi tja. Načeloma celo raje sem, ker vsaj približno vem kaj bom dobil, kot pa drugje raziskovati. Pred leti sem prvič in edinkrat v Ajdi (nasproti glavne) dobil zažgano zadevo. 1955 in Big Tasty Bacon, tudi kak Big Mac so mi fajn, ker imajo svoj okus in ker ni tista ajvar, zenf in načo kombinacija. V BK se mi zdi, da ima Whopper več okusa po žaru, kar ima tudi svoj čar.
Zaenkrat jem še na bone, tako da vsaj cena ni pretirana. Nazadnje sem padel na rit, ko sem dal za Big Tasty Bacon 4 evre, še dobro, da sem šel na drive in.
Ravno včeraj sem po TVju ujel Ramsaya, ko je pripravljal burger. Malo popečen kruh, debela pleskavica, domača omaka s paradižnikom in parmezan. Že nekajkrat sem tako ujel pripravo burgerjev, ki niso bli prav nič podobni tem, ki smo jih tu navajeni.
Večina burgerjev, ki sem jih jaz jedel je bilo sočnih zaradi prilog, ne zaradi mesa. Moti me tudi, ko nekje lepinje polivajo, predvidevam, da z juho ... Pol raj jem mlek pa piškote.
Kar se tiče debate o McD in BK. Parkrat na leto nanese, da zavijem tudi tja. Načeloma celo raje sem, ker vsaj približno vem kaj bom dobil, kot pa drugje raziskovati. Pred leti sem prvič in edinkrat v Ajdi (nasproti glavne) dobil zažgano zadevo. 1955 in Big Tasty Bacon, tudi kak Big Mac so mi fajn, ker imajo svoj okus in ker ni tista ajvar, zenf in načo kombinacija. V BK se mi zdi, da ima Whopper več okusa po žaru, kar ima tudi svoj čar.
Zaenkrat jem še na bone, tako da vsaj cena ni pretirana. Nazadnje sem padel na rit, ko sem dal za Big Tasty Bacon 4 evre, še dobro, da sem šel na drive in.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
SasoS ::
Pravi burger je iz 100% govejega mesa, dobre kvalitete, po možnosti malo manj zapečen da je na sredi še malo rdeč.
Balkanska pleska, ki ne rečem da je slaba tudi to paše, je tanjša in prepečena skoz in skoz najbrž pa v glavnem svinjina ali mešano. Je pa to skoraj že druga jed za moje pojme.
Balkanska pleska, ki ne rečem da je slaba tudi to paše, je tanjša in prepečena skoz in skoz najbrž pa v glavnem svinjina ali mešano. Je pa to skoraj že druga jed za moje pojme.
mirancar ::
hoodburger je zmaga, bil 2x tam, jutri se spet odpre, bo gužva :)
a je še kak burger kjer te vprašajo a hočeš medium, well-done, rare ?
a je še kak burger kjer te vprašajo a hočeš medium, well-done, rare ?
3furious ::
Prava lepinja mora biti polita z juho in potem še popečena na plati zraven pleskavice. Zraven obvezno še kajmak, če ne to ni to. Najboljše so mi v Das ist Valter in v Ajdi (podhod železniške postaje).
Hamburgerji so mi najboljši pri Dobri Vili, kjer pa imajo le dostavo. Njihov Kavbojc burger (bombeta, mleto meso, ocvrti čebulni obročki, panceta, solata, paradižnik, kisle kumarice, majoneza, BBQ omaka) mi je daleč najljubši, imajo pa nasploh bogato izbiro burgerjev (13 različnih).
Hamburgerji so mi najboljši pri Dobri Vili, kjer pa imajo le dostavo. Njihov Kavbojc burger (bombeta, mleto meso, ocvrti čebulni obročki, panceta, solata, paradižnik, kisle kumarice, majoneza, BBQ omaka) mi je daleč najljubši, imajo pa nasploh bogato izbiro burgerjev (13 različnih).
In the age of information, ignorance is a choice.
Magic1 ::
Najbolj sovražim, ko dobim v burgerju večino cenenega svinjskega mesa. Kot da bi jedel še surove ocvirke, ogabno. Nazadnje se mi je to zgodilo ravno v podhodu želežniške.
Magic
Boobiz ::
a je še kak burger kjer te vprašajo a hočeš medium, well-done, rare ?
To je kul ja. Te vpraša kako hočeš, poveš, in ti nazaj reče "ej pa to je najslabš, jst jem surovo". Tnx, ampak zadrži zase
I'm drunk, what's your excuse?
Unknown_001 ::
Jst si ga ko je kriza sam spečem. Pa je še najbolši, sama priprava me košta okol 20minut ampak se splača.
Ena ornh žemla popečena z malo skrivne (recept tajen) juhice.
Sveža čebula iz domačga vrta, lepo narezana, po možnosti če zapaše jo polovico še popražim.
Paradajz tud z vrta, lepo narezan, ga kak dan pustim na zraku, da še aromo dobi.
Solata tud valda z vrta, mal narezana tak da niso listi prevelki
Malo domače omakice, kar mi zapaše, če je kriza lahk tud zenf pa običajen kečap.
In za grande finale, ena ornh debela pleska, mal napoprana in lepo popražena.
Pol to skp zmečem in evo. Pudgurski (moj :D) hamburger je narejen.
Pol mam pa še variacije z jajčkom na oč, celo z ocvirki sem ga že jedu, pa mogoče mal salame al pa "špeha" popraženga not pa to bi blo to.
Vem, da se sliši res mastno pa to, sam to itak jem sam enkrat na dva mesca in morm reč, da bulšga nej.
Lp!
Ena ornh žemla popečena z malo skrivne (recept tajen) juhice.
Sveža čebula iz domačga vrta, lepo narezana, po možnosti če zapaše jo polovico še popražim.
Paradajz tud z vrta, lepo narezan, ga kak dan pustim na zraku, da še aromo dobi.
Solata tud valda z vrta, mal narezana tak da niso listi prevelki
Malo domače omakice, kar mi zapaše, če je kriza lahk tud zenf pa običajen kečap.
In za grande finale, ena ornh debela pleska, mal napoprana in lepo popražena.
Pol to skp zmečem in evo. Pudgurski (moj :D) hamburger je narejen.
Pol mam pa še variacije z jajčkom na oč, celo z ocvirki sem ga že jedu, pa mogoče mal salame al pa "špeha" popraženga not pa to bi blo to.
Vem, da se sliši res mastno pa to, sam to itak jem sam enkrat na dva mesca in morm reč, da bulšga nej.
Lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Unknown_001 ::
Dau sem vam recept, zdj pa marš za šporhet pa roštilj, če se komu lušta
Nauste več pomislili, da bi sploh kam šli drugam burgerje jest.
Nauste več pomislili, da bi sploh kam šli drugam burgerje jest.
@nny ::
Najboljši burger je še vedno v Tivoliju. Drugače pa nasproti železniške v tistih burkđinicah tudi niso slabi.
Splača se narest par korakov.
Splača se narest par korakov.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
Unknown_001 ::
Mleta govedna, ka je kle posebnost?
Rdeče meso zelo zdravo in po mojem mnenju edino primerno za burger, piščanec že diši po švoh kebabu, svinjina pa je bol tako.
Probate pa lahk tud biftek namest pleskavce dat. (si ne izmišljujem sprot ampak dejansko sem to probal in morm rečt da ni švoh )
Rdeče meso zelo zdravo in po mojem mnenju edino primerno za burger, piščanec že diši po švoh kebabu, svinjina pa je bol tako.
Probate pa lahk tud biftek namest pleskavce dat. (si ne izmišljujem sprot ampak dejansko sem to probal in morm rečt da ni švoh )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Unknown_001 ::
Jst jo doma melem , ker tiste mešance iz špara al pa bilokje niso pol kurca vredne.
Ni problem, da prvo mal stolčeš meso, daš v mlinček, pol mal soli, poprčka, pa čist mal česna, tok da mal dobi žmohta pa ostalo glih ne kompliciram preveč.
Če se mi mal na šarf zahoče pa tud pekočo papriko not nastrgam
Ni problem, da prvo mal stolčeš meso, daš v mlinček, pol mal soli, poprčka, pa čist mal česna, tok da mal dobi žmohta pa ostalo glih ne kompliciram preveč.
Če se mi mal na šarf zahoče pa tud pekočo papriko not nastrgam
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
piromanček ::
nismo se razumeli raptor..zanima me katere kose govedine uporabljaš in koliko maščobe
in kje kupuješ meso (tgovinsko, mesnica,..katera)
in kje kupuješ meso (tgovinsko, mesnica,..katera)
Unknown_001 ::
Najbolša je vratovina za tak podvig. Meso kupmo pr mesarju iz sosedne vasi.
Glede maščob pa nimam pojma.
Glede maščob pa nimam pojma.
Brias ::
Unknown_001 je izjavil:
Jst jo doma melem , ker tiste mešance iz špara al pa bilokje niso pol kurca vredne.
Ni problem, da prvo mal stolčeš meso, daš v mlinček, pol mal soli, poprčka, pa čist mal česna, tok da mal dobi žmohta pa ostalo glih ne kompliciram preveč.
Če se mi mal na šarf zahoče pa tud pekočo papriko not nastrgam
za domace meso ti dam +1
za naprej ti dam del copy/paste:
Novi val čevapčičev: Skrivnosti mase in peke
Tako pogost, da se je tovrstnih čevapčičev, v katere gredo po neki narodnoizročilni recepturi še česen, poper, vegeta in še kaj (tja do peteršilja), oprijelo že prepoznavno ime slovenski čevapčiči. To so čevapčiči s piknikov in veselic, pri čemer velja omeniti, da kot razmeroma manj znani čevapčič s svinjino velja tudi tako imenovani bolgar. "Da, svinjino mešajo mogoče bodisi tisti, ki ne vedo, kaj počnejo, in menijo, da spada zraven, ali pa tisti, ki bi radi prihranili denar, kajti svinjina je cenejša od junetine,"
http://www.dnevnik.si/objektiv/reportaa...
@nny ::
http://www.mesnine-dezele-kranjske.si/?...
Za čevapčice, pleskavico je najboljša mešanica govedine in svinjine. Govedina ima premalo maščobe.
Za čevapčice, pleskavico je najboljša mešanica govedine in svinjine. Govedina ima premalo maščobe.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
Unknown_001 ::
Hmmm, vegeta use skupi tako pokvar. Men osebno preslano pride, ker sem navadil jest bol malo soljene reči (sol zdaj bolj čutim in ne nucam tolk).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 200120 (1776) | 2dark |
» | Kakšna mešanica za perfektne čevapčiče/pleskavice?Oddelek: Loža | 22893 (2292) | nejcek74 |
» | Ljubljana finest burgers (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 49130 (26335) | Gagatronix |
» | Bombica za hamburgerOddelek: Loža | 9744 (7985) | ;-) |