Forum » Mobilne tehnologije » Iphone 4 unlock
Iphone 4 unlock
rokomet ::
Mogoče ve kako se da unlockat iphone 4 sim... namreč ne morem notri ker mi aktivacijo zavrne... da bi pa plačevav 50-70€ za unlock pa ne..
Tisti ki mi bo pomagal z dobrimi navodili bo nagrajen!
Hvala in lep pozdrav.
Tisti ki mi bo pomagal z dobrimi navodili bo nagrajen!
Hvala in lep pozdrav.
- zaklenil: Gandalfar ()
rokomet ::
Kaj je to lej se nespoznam. Jz sem ta telefon najdel na hrvaškem in sem sicer T-Mobile Hr(kartico ki jo je imel lastnik notri) pisal z IMEI številko in prosil da poiščejo lastnika, ampak zgleda da ni odziva.
Drugače pa ne morem v sam iOS, če vstavim lastnikovo kartico zahteva pin, če pa svojo pa Activation Error
P.S pomoje si sigurno da nekako preko usb kabla?
Drugače pa ne morem v sam iOS, če vstavim lastnikovo kartico zahteva pin, če pa svojo pa Activation Error
P.S pomoje si sigurno da nekako preko usb kabla?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rokomet ()
...:TOMI:... ::
Nardit moraš restore v iTunes.
Na jabuk forumu je en uporabnik, ki ti ga tovarnoško odklene za 50€. Drugače ga pa jaz kupim, če se ti ne da ubadati s tem.
Na jabuk forumu je en uporabnik, ki ti ga tovarnoško odklene za 50€. Drugače ga pa jaz kupim, če se ti ne da ubadati s tem.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105488 (21904) | _ssd_sata |
» | OnePlus One - obtičal pri Cyanogen logotipuOddelek: Mobilne tehnologije | 1897 (1567) | vilonja |
» | Navijanje 7850 dual-x oc (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 8753 (7913) | Blue3D |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41033 (19153) | Jazzie |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26116 (10638) | eieieie1 |