Forum » Strojna oprema » 4870 črna slika
4870 črna slika
filip007 ::
Sem dobil za 10€, spekel pa ne prime, gor gorijo 3 zelene lučke, na začetku se prižgejo še 3 rdeče za kako sekundo in vent. dela.
Opazil sem še odlomljen delček R10 elektro elementa na vrhu, tam ni žic razen spodaj okoli tista je ok, tako da nevem je to za v smeti potem?
Ali je važno zaporedje priklopa, najprej 8pin z napajalnika in šele potem dodaten kabel?
Opazil sem še odlomljen delček R10 elektro elementa na vrhu, tam ni žic razen spodaj okoli tista je ok, tako da nevem je to za v smeti potem?
Ali je važno zaporedje priklopa, najprej 8pin z napajalnika in šele potem dodaten kabel?
Trevor Philips Industries
poiuz ::
Najbolš bi blo dat enmu štromarju, ker tole ni tolk težko zamenjat. Kako pa kable priklaplaš pa nima veze, važn d sta oba prikloplena.
Izgleda kot bakelitna plastika brez funcije, lahko se motim?
GPU je hladen, "štrom" ne gre naprej očitno.
GPU je hladen, "štrom" ne gre naprej očitno.
2loud4u ::
To, kar je poškodovano je dušilka. Če je samo tisti košček odlomljen ni problema. Pa malce dvomim, da zraven piše R10 (to si najbrž videl od upora zraven) verjetno je L(10). Kakšna slikca iz malo boljšega kota bi tudi prav prišla, da se element v celoti vidi. Torej samo prižge se, slike pa ni ali kako?
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Je samo nakakšen globuček in gor piše R10 in sta dva taka se mi zdi, tam zadaj se skriva še eden, za kablom, to je v bistvu vse kar je za videti. Precej obledno, kabel se je očitno enkrat zataknil in je odletelo.
Plata spusti zvok ven da je nekaj narobe, sem sprobal na dveh sistemih, napajalnik ustreza, sem dal na 850W pa še na 550W GP, tako da to ni to.
Plata spusti zvok ven da je nekaj narobe, sem sprobal na dveh sistemih, napajalnik ustreza, sem dal na 850W pa še na 550W GP, tako da to ni to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ElektrotehnikaOddelek: Šola | 2253 (1359) | friteza |
» | Računalnik se ne vžge pravilnoOddelek: Strojna oprema | 2334 (1989) | Robi :P |
» | Predlogi za SLO dvoboj AMD proti Intel (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 13456 (8883) | bluefish |
» | NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnikaOddelek: Novice / NEST | 6379 (4938) | Spc |
» | Skurjen element - vezje laptopove baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1709 (1303) | Pyr0Beast |