Forum » Zvok in slika » Drugi monitor ne deluje
Drugi monitor ne deluje
chiiiii ::
Pozdravljeni,
Imam zelo čuden problem s katerim se še nisem srečal. Težava se mi je pojavila na stacionarnem računalniku, na katerega imam priklopljena dva monitorja. Težava je v tem, da se mi na enem nikakor noče pokazati slika. Ko računalnik poženem, na tem nedelujočem monitorju vidim boot logo in pa tudi logo ko se windowsi nalagajo. Takoj ko se sistem naloži mi slika izgine. Probal sem že vse živo v nastavitvah, prav tako sem napravil system restore. Imam pa Windows 7 Ultimate. Kakšno ideja?
Hvala
Imam zelo čuden problem s katerim se še nisem srečal. Težava se mi je pojavila na stacionarnem računalniku, na katerega imam priklopljena dva monitorja. Težava je v tem, da se mi na enem nikakor noče pokazati slika. Ko računalnik poženem, na tem nedelujočem monitorju vidim boot logo in pa tudi logo ko se windowsi nalagajo. Takoj ko se sistem naloži mi slika izgine. Probal sem že vse živo v nastavitvah, prav tako sem napravil system restore. Imam pa Windows 7 Ultimate. Kakšno ideja?
Hvala
mailer ::
Podal si premalo podatkov. Kakšen je prvi zaslon, kakšno resolucijo ima? kakšno grafično kartico imaš? Pri nastavitvah imaš več možnosti za podvajanje zaslona, za podaljšanje namizja na drugi monitor, itd. Poizkusi še s temi stvarmi, mislim, pa da se morata monitorja vsaj po nastavljeni ločljivosti ujemati pri podaljšanem namizju.
Odklopil sem monitor ki je deloval in ponovno štartal računalnik. Zdaj spet delujeta oba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4330 (3091) | tony10 |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3571 (2612) | Matev |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1903) | mat123 |
» | Vse slike se malo raztegnejo pri LCD Samsung 22" wide???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1041) | Zheegec |
» | Core duo gericom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12671 (8010) | rokipoki |