» »

Drugi monitor ne deluje

Drugi monitor ne deluje

chiiiii ::

Pozdravljeni,

Imam zelo čuden problem s katerim se še nisem srečal. Težava se mi je pojavila na stacionarnem računalniku, na katerega imam priklopljena dva monitorja. Težava je v tem, da se mi na enem nikakor noče pokazati slika. Ko računalnik poženem, na tem nedelujočem monitorju vidim boot logo in pa tudi logo ko se windowsi nalagajo. Takoj ko se sistem naloži mi slika izgine. Probal sem že vse živo v nastavitvah, prav tako sem napravil system restore. Imam pa Windows 7 Ultimate. Kakšno ideja?

Hvala

Monitor je 22" in ima resolucijo 1680x1050. Če mu spremenim resolucijo se slika pokaže.

mailer ::

Podal si premalo podatkov. Kakšen je prvi zaslon, kakšno resolucijo ima? kakšno grafično kartico imaš? Pri nastavitvah imaš več možnosti za podvajanje zaslona, za podaljšanje namizja na drugi monitor, itd. Poizkusi še s temi stvarmi, mislim, pa da se morata monitorja vsaj po nastavljeni ločljivosti ujemati pri podaljšanem namizju.

Imam dva čisto enaka monitorja 1680x1050 in do sedaj sta oba laufala čisto normalno. Grafična kartica pa je AMD RADEON HD 6450. Tam v nastavitvah sem poskusil res že vse.
 ...

...

Odklopil sem monitor ki je deloval in ponovno štartal računalnik. Zdaj spet delujeta oba.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

22" monitor in resolucija 1680x1050

Oddelek: Zvok in slika
344330 (3091) tony10
»

Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?

Oddelek: Strojna oprema
353571 (2612) Matev
»

Nastavljanje ločljivosti monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
182247 (1903) mat123
»

Vse slike se malo raztegnejo pri LCD Samsung 22" wide???

Oddelek: Pomoč in nasveti
71274 (1041) Zheegec
»

Core duo gericom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11912671 (8010) rokipoki

Več podobnih tem