Forum » Elektrotehnika in elektronika » Trgovine v Cipru
Trgovine v Cipru
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
SloBiscuit ::
Živjo,
Nisem vedel kam spada tale tema pa sem tukaj naredil.
Namreč mene zanima, če kdo pozna trgovine v Cipru, ker me zanimajo cene računalnikov in ker imajo denarne težave je tam vse zelo poceni pa me zanima, koliko bi moral odšteti ua "high-end" PC?
Hvala
Namreč mene zanima, če kdo pozna trgovine v Cipru, ker me zanimajo cene računalnikov in ker imajo denarne težave je tam vse zelo poceni pa me zanima, koliko bi moral odšteti ua "high-end" PC?
Hvala
neznanec555
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Vikking ::
SloBiscuit je izjavil:
Živjo,
Hvala
Kdo ti je pa to povedal, da bo ceneje? Pod ceno so lahko samo stvari, katerih proizvod je narejen na Cipru. HP-jev prenosnik ne bo na Cypru nič cenejši, pa če so nevem kakšni reveži.
Poleg tega če je pri njih povprečna plača 2.200EUR pri nas pa 1.500EUR, so kljub sedanji krizi še vedno nad našim povprečjem.
Če pa je na Cipru kakšna firma ki izdeluje svoje procesorje, matične plošče, monitorje in diske pa nevem.
Evo za hec en primer: Pri nas HP Elite 7500, redna cena 629EUR, s popustom 600EUR. V Nikoziji, redna cena 900EUR, s popustom 750EUR.
Razumeš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ustanovitev podjetja v Romuniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16167 (13771) | PrihajaNodi |
» | Nakazovanje denarja iz CipraOddelek: Loža | 3514 (1930) | slovenec_89 |
» | Po stresnih testih le še 150 evrov iz bankomata?! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 49324 (42546) | vostok_1 |
» | Ciper bank run in povezani problemi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 77072 (65555) | Kamran |
» | Ciprčani obupano nad bankomate (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 35455 (26837) | Invictus |