Forum » Pomoč in nasveti » Acer aspire Harddisk security
Acer aspire Harddisk security
motoboy ::
Dober večer!
Imam problem s prenosnikom acer aspire 5250 in sicer ko ga zazenem se ne zazene ampak javi harddisk security pol napiše spodaj za kateri disk gre neko šifro diska ali kako bi rekel (wdc wd3200bpvt-22jj5Lock). no pol pritisnem enter in pojavi se poziv naj vpišem geslo. zdaj gesla do zdaj ni bilo kako se je to zgodilo ne vem ker nisem jaz takrat delal z računalnikom. Zdaj me zanima če obstaja za to kaka rešitev? Koliko sem googlal nisem našel nič kaj bi mi do zdaj pomagalo. prosim za pomoč
Lp
Imam problem s prenosnikom acer aspire 5250 in sicer ko ga zazenem se ne zazene ampak javi harddisk security pol napiše spodaj za kateri disk gre neko šifro diska ali kako bi rekel (wdc wd3200bpvt-22jj5Lock). no pol pritisnem enter in pojavi se poziv naj vpišem geslo. zdaj gesla do zdaj ni bilo kako se je to zgodilo ne vem ker nisem jaz takrat delal z računalnikom. Zdaj me zanima če obstaja za to kaka rešitev? Koliko sem googlal nisem našel nič kaj bi mi do zdaj pomagalo. prosim za pomoč
Lp
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 in prve težave z njimOddelek: Operacijski sistemi | 2229 (1995) | krneki0001 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14176 (11011) | fosil |
» | Splashtop Linux ob koncu leta na vseh ASUS matičnih ploščah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8877 (6102) | driver_x |
⊘ | Linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 1234 (1021) | BigWhale |
» | moje potovanje v linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1826 (1594) | CCfly |