» »

Brezžična tipkovnica logitech k 400 in Lg TV

Brezžična tipkovnica logitech k 400 in Lg TV

ismon1 ::

Pozdravljeni!

Trenutno imam povezano logitechovo brezžično tipkovnico z rač., tega pa preko HDMI na TV. Me pa zanima, če je možno usposobit tipkovnico, da bi delovala direktno na TV (LGlm620s), saj je smart tv in bi potreboval za surfanje po netu in sem s tem namenom tipkovnico tudi kupil.

Hvala!
Simon

ismon1 ::

a res nihče ne ve nič o tem?

shinko ::

Zakaj pa ne sprobaš? Če že imaš tipkovnico priklopljeno na komp, tega pa na tv?

s1m0n ::

LG ima na svoji strani pod vprašanji tudi tale odgovor "According to our records, our 2012 model televisions are compatible with a USB Keyboard through the web browser. Some apps will have limited support. We cannot guarantee the operation of a wireless keyboard."

Tak, da ni greh preizkusit :)

ismon1 ::

Hvala za odgovor.
Sem že preiskusil; TV ima 3 USB izhode: enega navadnega, enega HDD in pri enem piše apps in sem preizkusil na vse tri in ni delovalo. Je pa zanimivo to, da piše v navodilih za TV, da sta prav ta dva modela med seboj kompatibilna...

ismon1 ::

Evo usposobil!

In ko sem usposobil sem dobil še odgovor iz LG-ja:
Naredite reset TV na tovarniške nastavitve: Settings - Možnosti - Reset in še enkrat poskušajte inštalirati USB receiver (TV ga mora prepoznati avtomatsko).

Jaz sem pa dal na TV drug reciever, ker ga imam že od miške in je delovalo. Očitno se na ta USB reciever tudi naložijo neki podatki, da se potem prepoznavata. Sem tudi posodobil TV (v nastavitvah označil, da se sam posodablja)..in je začelo delat.

Še to; ko je USB reciever inštaliran na TV, se v seznamu izhodov pojavi ikona, da je inštalirano. Če bo še koga mantralo :):)

Tema zaključena
Lp

Mogoče sem še pomembno dejstvo pozabil: mislim, da je zelo pomembno, da reciever najprej na računalniku povežeš z tipkovnico, da se v reciever naložijo podatki, in potem ga daš v TV...to je pomoje bistveno.
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ismon1 ()

ismon1 ::

Še eno vprašanje imam;

Imam TV in PC in na vsakemu USB logitech receiver. Imam tipkovnico k400 in miško performance mx.
Zanima me, če je na tipkovnici kakšna bljižnjica, s katero bi definiral, kateri receiver naj sprejema signale. Sedaj se mi namreč dogaja, da deluje le en receiver, torej če delam na računalniku in si potem zaželim tipkovnice na TV-ju, moram receiver fizično prestaviti da deluje.
Hvala!

Klemen12 ::

Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje, ali je tipkovnica logitech k400r povezljiva s tv panasonic cs630 in ali dela tako na spletu kot youtube aplikaciji?

Hvala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Budget surround soundsystem za dnevno

Oddelek: Zvok in slika
476116 (4901) Bearrorist
»

Priklop hišnega kina

Oddelek: Zvok in slika
265652 (3492) ninjaxx
»

Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
628255 (5553) PlayRoom_si
»

Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10612653 (9361) CoreySteel
»

Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6310918 (7929) BigWhale

Več podobnih tem