» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
55 / 86
»»

TribesMan ::

Uf dones sem prifoldal do naslednjega "kilometerskega kamna" 20.000 it is. Se kr vleče ko si enkrat nad 10k.

Zdej če kdo pride na Cosmoramo v Celje in me najde dobi pir >:D .

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

LuckyMato ::

Končno se je tudi meni uspelo prifoldadi med dvajseterico :D . Nadalno plezanje pa bo vsekakor še težje .

foldo on8-)

AniMatic ::

Pozdrav!

Imam težavo in sicer naslednjo.
Uporabljam EM3 in beta konzolo z -advmethods in -forceasm.
Problem nastane tukaj:

[20:37:55] Writing local files
[20:37:55] Completed 30000 out of 250000 steps (12)
[20:37:55] Extra SSE boost OK.
[20:38:16] Gromacs exception handled
[20:38:16]
[20:38:16] Folding@home Core Shutdown: SPECIAL_EXIT
[20:38:20] CoreStatus = 65 (101)
[20:38:20] Core internal error: SPECIAL_EXIT
[20:38:25]
[20:38:25] + Processing work unit
[20:38:25] Core required: FahCore_78.exe
[20:38:25] Core found.
[20:38:25] Working on Unit 01 [October 30 20:38:25]
[20:38:25] + Working ...
In paketek začne računati od začetka.

WinXp naloženi danes, računalnik ni nič navit. To se mi dogaja redno in naključno.

Ideje in pomoč bi mi prav prišla. Najlepša hvala.
Go back to primal state of mind...

AniMatic ::

Sedaj sem dal gor 3.24 vendar sem skoraj prepričan, da se bo problem ponovil. Namreč, to se je dogajalo tudi na uradni grafični verziji. Pomoč :\
Go back to primal state of mind...

roCkY ::

Konzola siguren ni nič kriva saj preverjeno dela. Sesuje se ti algoritem za računanje (core)! zakaj?
Preveri, če imaš rame in CPU res na privzetih frekvencah. Sicer praviš, da, ampak vseeno preveri. Vrzi dol EM3. Sam ne zaupam nobenemu od teh raznih "managerjev". Taka so tudi priporočila vodje projekta. A si winse nanovo naložu na obstoječo konfiguracijo na kteri je prej vse špilal? Če je tako je res zelo čudno.

C_maniak ::

zakaj mi to non-stop že tri dni piše? pa sm pobrisu vse, kar je melo veze s foldingom, pa še 1x gor dal.

[06:52:21] + Attempting to send results
[06:52:21] - Connecting to assignment server
[06:52:21] - Error: Could not read results file work/wuresults_07.dat from disk
[06:52:21] - Error: Could not read unit 07 file. Removing from queue.
[06:52:21] - Couldn't send HTTP request to server
[06:52:21] + Could not connect to Assignment Server
[06:52:22] - Couldn't send HTTP request to server
[06:52:22] + Could not connect to Assignment Server 2
[06:52:22] + Couldn't get work instructions.
[06:52:22] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before retry
[06:52:39] + Attempting to get work packet
[06:52:39] - Connecting to assignment server
[06:52:40] - Couldn't send HTTP request to server
[06:52:40] + Could not connect to Assignment Server
[06:52:40] - Couldn't send HTTP request to server
[06:52:40] + Could not connect to Assignment Server 2
[06:52:40] + Couldn't get work instructions.
[06:52:40] - Error: Getwork #2 failed, and no other work to do. Waiting before retry

Tic ::

roCky: Govorim v imenu AniMatica.

>A si winse nanovo naložu na obstoječo konfiguracijo na kteri je prej vse špilal?

Prej folding tudi ni delal. Sedaj smo dal uradno zadnjo verzijo gor, pa dela že 1 uro. Bom poročal. btw, na prejšnih winsih, NOBEN fah ni delal (konzola, grafika, beta, nebeta). Sistem sem preveril, ni navit in notri so kvalitetne komponente :) (ram corsair, epox, wd,)
persona civitas ;>

roCkY ::

{C_maniak}:Preveri požarni zid in ga probaj izklopit. Sam čudno zakaj ne prebere z diska.
Če pogledaš mal viši sem mel tud jaz pdoben problem, le da ni nič izpisvov le čakal je na odziv. Občasno se je v zadnjem času dogajalo, da je poslal takoj nato šele po 5-10-ih poskusih dobil novo enoto. Trajalo je tja do 5 minut. A za to je bil verjetno krivec požarni zid, čeprav so porti odpri (Symantec). Če sem bil slučajno ob računalniku in ga izklopil je vedno dobil paket v naslednjem poizkusu. Težave so bile predvsem na serverju ... .110.
Pred par minutami mi je na severju ... . 123 takoj oddal in pobral nov paket.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

Magic1 ::

Sem prešel iz UDm na EMIII, tako da upam da bo zdej uredu delal. Vendar imam eno vprašanje, v vrsti imam par paketkov, ki še nimajo lastnika(niti moštva), sem potem nastavil a za nazaj ostaja na Annonimius. A se da to kako nastavit?

ma ne, nimam fw vkloplen, sm preveru. pa nej omenim, da me IE fuuuuuuuul za*ebava. sploh mi noče nobene strani odpret. uporablam zdej zato Mozzilo; IE je še edno privzet brskalnik. em, tud DCC pri mircu mi je iznenad nehal delat. predvčerajšnem še delču, včeri ne več.
skratka: Z veliiiiikom užitkom ga bom formatiru...:|

njok ::

Magic1: važno je, da boš v config.cfg datoteki poleg imel vse pravilno nastavljeno takrat ko boš paket pošiljal.

ok, dela zdej.

krneki v glavnem...:|

V A L I D U S ::

dns sem se lotu tudi jst foldat
se lepo povežem na net in mi pobere paketek in začne obdelovat
jst še malo gledam po netu in čez čas ko grem z neta mi vse skupej ustavi in teži da čaka na novo delo

kako da mi ne dela tudi če nism na netu?
zanima me tudi če naprimer sredi obdelovanja zapreš računalnik pole ko odpreš nadaljuje in kako bi to uštimu?

Zheegec ::

kako da mi ne dela tudi če nism na netu?

Verjetno to ni vzrok, poglej v log in ga skopiraj sem gor.
zanima me tudi če naprimer sredi obdelovanja zapreš računalnik pole ko odpreš nadaljuje in kako bi to uštimu?

Moral bi delovati, pri meni to 100% deluje z navadno 3.25beta konzolo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

V A L I D U S ::

ugotovu sm da dela tudi če grem z neta samo ko da paketek moram še malo počakat
piše da je paket že pobran z neta ampak zgleda da še ni....

kako nej nrdim da ustavi da lahko pole nadaljujem?
če kar izklopim se loti pole znova

se da kako refrešat display ker v logu piše da je že končalo frame 30 če pa odprem tisti display mi piše da dela 15?

Končno! Prebil 10 000 pik 8-)

Nove moči drugi teden. Da postanem oranžen , rdeč :D
persona civitas ;>

Zoidberg ::

Končno prišel na 30 mesto zdaj pa naprej.

Fold ON
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Wad@ ::

@V A L I D U S: če najprej zapreš konzolo, nato pa računalnik bi moralo lepo delat. Ampak raje si poberi beta konzolo dol, da se ti vlkjuči SSE, je tekstovna in hitrejša, pa še problema z osveževanjem nebo. Tukaj.Pa še malo preberi, da ti bo bolj jasno...

rfmw ::

khmm, produkcija je z vsakim dnem manjša. Kaj dogaja folk? Vsi, ki testirate stabilnost na novo navitih mašinah, imate dober razlog... pa drugi?:\
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

ELan_Belisarius ::

Res cudno...izgled, kot da foldam samo se jaz...vsem ostalim produkcija blazno niha...no, sej tudi sam sem vcasih prispeval ze do cca. 3000 pik dnevno, ampak izgleda, da je na mojih mlinckih nekaj narobe...bom moral malo pocekirati (pravzaprav ni tako zelo cudno, sej vecina masin dela le po 8-10 ur dnevno). No, pa navkljub temu se nabere cca. 1500 pik dnevno.

c3R4R ::

Men je tud ogromno padla produkcija... Trenutno testiram nov proc:)

Če bo šlo vse po načrtih bo produkcija konstantna okrog 350-400 pik/teden čez kakšen teden dni... Čeprov zdele načrtujem eno manjšo okrepitev...;)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

TribesMan ::

Ja tud men se zlo čudno zdi tole... že pred 14 dnevi sem priklopil 8 mašin P3 800+ in ni popolnoma nobene razlike v produkciji, kvečem še manjša je... Se sploh ne sekiram.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tody ::

tribes 800 mašine niso lih nevem kok močne in ti zato malo dalj časa traja. Produkcija je izračunana na povprečje oddanih točk. In zadnje čase so bolj mejhni paketi oziroma malo točkovani in zato je to tko:D

AtaStrumf ::

Tolk kolikor imam zadnje čase problemov z oddajanjem (in prejemanjem) paketov jih nisem imel še nikoli prej, tako da je pomoje tole krivo za upad produkcije. Nekaj drk*jo tam po strežnikih in stvari pač ne laufajo kot bi morale. Saj se bo že uredilo :D.

Magic1 ::

Ker upad točk, če bo šlo tako naprej, se lahko poslovimo od napredovanja.

Roadkill ::

Yay, 5k milestone. :)

morphling1 ::

Ne paničarit saj so že bila taka nihanja, jaz recimo imam trenutno velik upad, ker mi pet mašin že en teden ne dela, bom probal ta teden porihtat zadeve in foldat po starem :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Wiiiipeeee! Prvič ORANŽEN! :D

Gremo po rdečo! Fold ON!
persona civitas ;>

frenk ::

tic: ja o tem sem jest govoru:D

kakšne paketke pa kej dobivate...jest zadne cajte večinoma po 2500 korakov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

@frenk
Jst pa sploh ne. Dobivam večinoma po 53.3 pik, za 2500 frajmov sm pa samo ene dvakrat dobil.:)

Tukaj imam resen problem, AXP 2100+, ne glede na core, na program dela TO:
[20:37:24] Assembly optimizations on if available.
[20:37:24] Entering M.D.
[20:37:55] (Starting from checkpoint)
[20:37:55] Protein: p548_BBA5_ext
[20:37:55]
[20:37:55] Writing local files
[20:37:55] Completed 30000 out of 250000 steps (12)
[20:37:55] Extra SSE boost OK.
[20:38:16] Gromacs exception handled
[20:38:16]
[20:38:16] Folding@home Core Shutdown: SPECIAL_EXIT
[20:38:20] CoreStatus = 65 (101)
[20:38:20] Core internal error: SPECIAL_EXIT
[20:38:25]
[20:38:25] + Processing work unit
[20:38:25] Core required: FahCore_78.exe
[20:38:25] Core found.
[20:38:25] Working on Unit 01 [October 30 20:38:25]
[20:38:25] + Working ...

Sistem NI navit in firšno formatiran. HELP!
persona civitas ;>

To se dogaja še enemu duronu, pravkar zvedu. To je množnično. WTF?
persona civitas ;>

chucki ::

crilin razocaran sm nad tabo ;((. Oddaljujes se mi fant!;((
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

zile ::

Tic: testiraj ram ! Povej katero verzijo gromac core imaš. Naj bi imel 1.51 (Spetember 25, 2003). Drugač pa kul da si orange :D .

Počekiraj
Možno da je krivec AMD procesor in problem z beta pa SSE ukazi. Probaj 3.24 in 3dnow.

@chucki
Vem da popuščam-> jst nč kriv.

Drugač pa je moj proc v testiranju, pa tud mal me je minilo tole foldanje. Z enim procem ne morš nikamor na lestvici. Je res, da ne foldamo zarad pik, ampak tle je primerjava in se vse pokaže.:'(

Zoidberg ::

kdo je rekel da z enim procem ne moreš nikamor
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

criLin15 je to rekel
persona civitas ;>

@crilin15 zacni zame foldat boma prsla dalec :)) Zame foldajo 4 compi od tega je sam moj 24ur przgan pa se na tem vlk igrce igram :D

kdo je rekel da z enim procem ne moreš nikamor
Prideš-> 24/7 + ADSL povezava= super...

Men pa tastari morijo, če mam 24/7 komp pržgan:'( (jok in stok)

@chucki
Sej jih že dost folda zate. Sicer se mi pa neumno zdi, da bi foldal za nekoga drugega, če mam svoj nick:P

:D

ok, frišno formatiran pc, folding pod services in to je to. :) sm vesel, da spet lepo tekoče in nemoteče dela.:)

sam, sm na istem kot crilin; ne pustijo mi met kompa skoz pržganga. ponoč se bom že kk prešvercal;) , sam dopoldne pa ne bo šlo...:|

aja, šolski kompi... pi**a, zadnjič je pr uri celo uro žnarla tam v naši vrsti in nism mogu niti na enga podtaknt...;(

CaqKa ::

kaj se te z našim teamom dogaja.. noben več ni rdeč razn elana?
ALO!!!!
jaz mojo bogo c566 furam cele dneve kaj pa vi?

zile ::

CaqKa: :D you're tha man. Pobje majo pa še s tastarimi probleme, hehe.
Drugač pa ostali dejte mal stvari porihtat, ker se vsip kar pozna.
Število včlanjenih že nekaj časa kar stagnira pri št. 370, št altivnega folka pa z vsakim dnem pada. Dejmo mal več življenja, tako kot recimo zadnje čase to počneta Tic in Tribesman, pa Darko tud, etc... 8-)

a bo kdo spisal kakšno novico?

AtaStrumf ::

Hej, pa ne pozabit mene in daedalusa, ki sva pridno zelena (700-800 pik na teden) in se lepo vzpenjava. Je prav zabavno ker stalno izmenjujeva "vodstvo".

Z enim procem si pa lahko zelo visoko prilezel če si začel dovolj zgodaj. Jaz sem bil z enim Athlonom 2100+ prižganim 24/7 (preden so se mi začele težave z plato in napajalcem ter doooolgimi počitnicami) lepo okoli 20. mesta, tudi pod.

Sicer pa, če se kdo sikera, ker sam nikamor ne pride pa naj se res komu pridruži (recimo meni :D), pa bomo skupaj napadli težkokategornike tipa morphling1, Pajo, zile,... za ELan-a po pa najbrš bolj težka :'(.

Eh težkokategorniki :) jaz sem včeraj končno našel čas in poštimal svojo drugo domačo mašino (mala modifikacija bloka) tako da mi zdaj proc dela spet na 2.6GHz kar mi do sedaj še ni, na sistemu s manjšim radiatorjem. Potem še rap3r folda non stop, ostalo pa zaenkrat stoji. Se pravi tri mašine mi delajo, na ostalih šestih sem pa trenutno brez interneta in to me zeza :(
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

frenk ::

caqka: zdele se centraliziramo...to pomen da je zmer manj team memeberjev, ampak so pa teli dobri...mal razmisl zakva sem jest bel, in nimam nič točk dnevno ne tedensko, doma pa foldata dva athlona:D...če bi blo pomoje bi vsi foldal za elana>:D

kakorkoli.. produkcija je zelo padla... NIji pičijo z 11k mi pa samo z 8k...

Tody ::

ej kaj so vam te vitezi naredl ?? Zakaj lih njih? A je fora da bi šli foldat vsi pod ene nicke ? Že dolh razmišlajm o tem sam ne najdem nobene dobre plati tega ampak tudi slabih ne :D

Eh več kot jih je pod enim, manj kontrole ima ta nad situacijo :D Sicer pa ne paničarit, da je produkcija strahovito padla, vitezi so imeli vedno konstantno vsaj 2k dnevno več, tako da če je njim padlo in zdaj tudi nam je to lahko posledica tudi drugih reči ne samo manj aktivnega foldanja (ok za sebe vem). Mi imamo s trenutno bazo pod optimalnimi pogoji tam okrog 11k realno pa bolj med 9 in 10, nihanja so in vedno bodo.
Sicer pa nekateri se res preveč obremenjujete z mestom na lestvici. Pozabite važno, da foldate po najboljših močeh, vse drugo sploh nima res čisto nobene veze.

Fold on
««
55 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282587 (1919) rap3r
»

folding - WU - team