» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
49 / 86
»»

zile ::

Quote od rph_iv:"This isn't exactly true. All of the work units are different, and they want a lot more than 20% of them back. I think actual statistics show something like 95% returned. For many sorts of analysis, that's enough, but for a few things, they need most of those lost 5%. They send them out again after a while, but it delays the project. Of course, the guys at Stanford live with whatever performance they actually get from all of us, but lost units are definitely a detriment to it all"

Dux: Hitr si poštimal :))

@all folders: FOLD ON in ne brisat WUjev. :D

finstall - Linux/FeeBSD/Wine FAH install&startup script.
Za vse ki uporabljate Linux, FreeBSD...

dux ::

Evo, se pozna:))
Smo ze rumeni :D

TribesMan ::

Ja hvala bogu, ker je blo že kr mal žalostno gledat našo statistiko, je šlo sam še navzdol.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

AtaStrumf ::

Oh ja tudi moj drug poskus okužbe je propadel. Sem bil včeraj pri matki in vidim, da ima že kar dve mašini od katerih ena vedno spi (dobesedno gre v sleep mode) in mi mat reče naj ji isklopim tisto spanje ker ji gre na živce. OK isklopim v 5 sekundah, pol pa izkoristim priliko k je imela glih del z eno tam, da pogledam kakšna mašinca je in vidim P4 2,4 GHz. Jupi!!! Gremo na delo. DL-jam bostjannov zipek, unzipam, zaženem konzolo jo skonfiguriram in pol god damnit se ne more povezat na net. Imajo nek glup sistem, da moraš vsakičko greš na internet vnesti username in geslo in pomoje ga to jebe. GRRRR. Propadlo!!! Če bi delal bi lahko okužil minimalno še tri take mašine ko ništa, samo zgleda da ne bo nič.

Ko končam, mat praša:" a si isklopu spanje?" Ja sem, čao :D.

CaqKa ::

a ni za take fore oni neki proxy mode za fah?

Wad@ ::

Meni pa UDmonitor ni hotel it da drug paketek in je napisalo, Failed to close F@H client! V naglici(zjutraj) sem pritisnil drug paketek, pa mi končanega zbrisalo;( . Zdaj me zanima ali se ga da kako poslat, pa kaj je v UDmonitorju narobe...
Če se to ne bi tgodilo bi imel 'že' tisoč točk.
Fold on!

ELan_Belisarius ::

No, pa se se jaz oglasam in vsem posiljam prelepe pozdrave iz milana, kjer se zadrujem ta konec tedna... Zalostna novica... Kaj pa boste rekli... Jah.. Nobenga procesorja od recimo par tisoc nisem okuzil... Pravzaprav je brezveze, ker so tej procu tukaj samo se kak dan ali dva... Potem pa re-image... Tako, da nisem niti poskusal.
Dobra novica: zile... Nisem nic konzole instaliral, kar pomeni, da je stevilka precej tocna... Problem pri meni pa itaq ves... Se pravi, imam tudi nekaj celeronov, poleg tega pa masine niso 24/7 gor... Kaksne vcasih po teden niso vzgane... Ni kaj... Mislim, da je moj delez se vedno kar zajeten in bi najbrz kar nekoliko manjkal, ce bi vse masine dol padle.
Sicer pa.. Tukaj seka... Deckoti so si vzeli cas in postavli lanparty z 1000 pc-ji... Ni kaj... Lepa slikca za videt... Kako bi sele blo, ce bi tam folding deployal... >:D

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Sergio ()

Zoidberg ::

Beta konzola pa raztura na enem bartonu (225x9) sem zelen foldam pa 24/7
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Zoidberg moja produkcija na Athlonu 2550MHz se giblje nad 800pik tedensko in to z navadno konzolo 3.24. Tako da tvoje dobre produkcije ne gre pripisovat beta konzoli, vendar temu da se ti ne užiga SSE pri vsakem novem WUju,

LP

TribesMan

darkolord ::

ELan_Belisarius: daj mi ti razloži, kako da sem jaz na enem od pcjev, ki sem jih jaz zapregel, našel tvoj username v client.cfg?

bobby ::

uuuuu počelo je,... :D
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Tle je najbrž sam ena razlaga...

Ampk to ne bi smel bit problem... Bolj problem je naše foldanje zadnje cajte... z že kar konstantnih 10000 pik na dan smo padli na 8000 pik. And me likes it NOT!!! Zdej pa vsi po pravici povedat kdo in zakaj ne folda več. Pol bomo pa vsi ki še foldamo ustanovili disciplinsko komisijo... pol bo pa pizdarija... >:D Just kidding...

Sam res zakaj tako padamo??

LP

TribesMan

Jaka83 ::

Men je tud produkcija kar padla iz 1k na 600 pik, kar je čist mem. Pa še kar pada.;((

Dr_M ::

jest se pa sploh ne sekiram...foldam sam zato da mi cpu ne idla za brez veze.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tic ::

idlam.

We seems to be having some technical difficulties (Bruce Almighty:D)
persona civitas ;>

jaz še vedno čakam na obrazložitev ;(

Roadkill ::

Čestitam teamu za 31. mesto.
Ko bomo 30. si pa zaslužimo spet kako novičko... :)

Zheegec ::

Ravno smo ponovno malo napredovali.
Kaj ko bi kdo napisal novico z eksplicitno željo po novih močeh :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Tody ::

Hmm folding mal jebe zadevo k včasih ne preklop takoj in rab neki časa da se umakne pol gre folku na kurac in ga izklop sam pol ga ne vklop nazaj. Poleg tega stagniramo oziroma že kar padamo nimamo več kej pozitivnega naklona :(

c3R4R ::

Dejmo fantje... Potrudmo se!

Kaj če bi napisal kej vzpodbudnega za folk za folda?:)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

upirna ::

Men je tut produkcija padla na sto. Sam že rase - moram priti na 300 tedenske. :)

AtaStrumf ::

Če bom jaz hotu pridobit še kako mašino jo bom moral očitno kar kupit :)

Zdaj ko mam porihtano sobo bomo še povlekli kabel in za stalno povezali mojo in bratovo mašino, tako da bo tudi njegova non stop na netu in ko mu kupim Tbreda B 2100+ in navijem ma da ne ugaša več mašine :D.

goku :) ::

Da sem malce pohvalim:8) Danes se v šoli okužil kakih 10 kompov. Problem je le v tem da računalniki delajo le kakšnih 50 ur na teden;(( ;( Drugače pa so to najboljš na šoli. Sumim da so P4 1800 MHz
Navijanje je kamen modrosti

BaRtMaN ::

Bravo!

Tud jaz bi dodatno folding makino moral kar nabavit, men sploh ni jasno od kod vam toliko priložnosti.

Magic1 ::

Imam en problem z UD Monitorjem. Imam uklopljene 3 cache in mi na drugmu vedno piše Result+x%.... Ko konča pošlje rezultat in nanovo naloada, kaj naj bi blo to? Sem probal argument -send all a še vedno ostane. Še kdo take probleme.

ELan_Belisarius ::

No no Darko...resnica ni lih dobesedno taksna...
Kakorkoli, pomoje, da sva razcistila.

matjaz ::

Sej jz bi lahko dal malo več točk sam, ker sem se danes malce preveč igral z računalnikom ( beri : navijal) mi je 60 pik vreden paket zbrisalo 5% pred koncem. V bistvu mi je comp zamrznil.;(( :'( :|

ja ja itaq da sva tole že rešla... :D

C_maniak ::

ah, ta folding...
malo mi ga svira zadnje cajte...:| hm, zgubil že celo serijo paketkov, zato sm vrjetno že padu s prve strani.
najprej mi je 4 uničlo pomanjkanje toka (vsak dan 1x), pa dans zjutri enga zarad hudo čudnega obnašanja kompa. grafična zgleda preveč navita, najprej po ekranu začelo neki skakat, pol pa blue screen of death:P ...

hm, jao, danes se mi je pojavila prilika, da bi okužil šolske kompe. me je poslala neki v računalniško ena porihtat, pa je bla čiiiiist prazna. če bi meu f@h cd v žepu, bi blo kul:) . tak bi pa čudno zgledalo, da bi cd iz torbe vlaču. mislim, da bom jez to na stealth way naredu, kr opažam, d aso ljudje ZELO skeptični glede tega in se jih ne da prepričat;( . tak da, ob 1. priliki...

fold on! :) je to copyright? :o

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

steiner ::

Opa, spet smo rumeni :))
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

@{C_maniak}
WTF rabš cd?? Direktno zdownloadi iz neta;)

steiner: pa ne za dolgo :)

Šolski kompi zelo mal delajo. Če pomislite, le 6,7,8 ur na dan, torej ista domača folding mašina proizvede najmanj 3x več. :\

oops, točno, tud bi lahk. samo tisto pol dolgo traja. pa bi mal čudno zgledal, če bi tam dvejst minut nastavlu en dokument za printat:) . sej itak tud ne bi mogu vseh, če bi meu cd. kakega pa le :).

Zakaj na Duronu 1200 računa paketek vreden 53 pik, 175ur. Too much. ;(
Konfiguracija je beta txt console 3.25, win xp, -forceasm -advmethods.
Probal sem že brez switchov pa je enako.
Na domači mašini amd@2200 računa omenjeni paketek 10x hitreje.
Sem pa opazil, da ne vklopi niti 3dNow, niti SSE2. Ok za SSE2 mi je jasno, da duron omenjenih dodatnih instrukcij ne podira, samo 3dNow bi pa moral?

Any idea :\
Imate podobne izkušnje z Duroni ?

@{C_maniak}
Kok hitr net pa ma vaša šola?? A nimate kej hitrejšega (beri: ADSL>:D al kej hujšga)??!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3R4R ()

Ok najdu rešitev.
Za vse, ki imate Durone 1000 in več. Rešitev zame je program WCPU.
V Tweaks menuju imate opcijo AMD Athlon MP/4 SSE control, potem pa notri 2 knofka SSE Detection Enable/Disable.
No ta dva spreminjajte tolk časa dokler ne bo napisal SSE supported.
Namreč ko sem zagnal WCPU je bil SSE unsupported ;( .
Have fun and fold on ! :D

@crilin15, kaki adsl neki. prek arnesa nek dostop. ka pa vem kaki. mal hitrejš ko 56 kbp/s dial-up je, ne pa ne vam kak hitrej.

Kir lep scor mam jest trenutno na statistiki... 9998pik... nevem zakaj mi niso mogl še ene pike ljubilejno prištet.... no bo pa jutri bolj veselo ko bom prebil 10kpik...

VSEM ČASTIM EN VIRTUALEN PIR (z dodanimi esencami foldarskega hmelja), ali eno FOLDER-COLO!!!

LP

TribesMan

jez pa na ogrogli številki. 100-to mesto... jej jej, slabo to, slabo...:|

NA ZDRAVJE! :D

Upam da kmalu pridem na prvo stran. Že dolgo jo pričakujem.

goku :) ::

{C_maniak} poglej si statistiko! Čisto malo še manjka pa te šišnem:D :D
Navijanje je kamen modrosti

tx-z ::

jst pa že tut dolg časa čakam da bom med prvimi 100. Ampak mi še manjka eno mesto.. (zdej sm 101.)
tx-z

Zoidberg ::

Ah prvih 100 je izi z enmu procam. Prvih 30 je pa mal teži :D :D :D :D
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

roCkY ::

Odvisen kdaj si začel foldat. Zaenkat se moj proc še drži.

Tic ::

Wiiii naredil 501 paketek danes Wiiiii :D

Powers ARE comming.
persona civitas ;>

roCkY ::

Grand score- 9-ke se nabirajo:))

Dr_M ::

Tic: se dons te lohk ujamem. ocitno si meu ogromno pokvarjenih paketkov. namrec steje ti use, sam pik ne dobivas kej dost.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
««
49 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282587 (1919) rap3r
»

folding - WU - team