Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z računalnikom
Problemi z računalnikom
El-Ninjo ::
No uglavnm mam kr spodobno mašino: amd xp1800+,gf 3 ti-500,trije diski,abit kt7a plata 256 sdr ram....no uglvanm moj problem je u tem da mi na usake tok cajta komp. zmrzne!!!!in sovražm to...glih igramo prek neta(recimo q3a) in mi zmrzne ....prjatu mi je reku da diski prdobivajo premal elektrike in je napajalnik preobremenjen ....zato sm prklopu se en napajalnik(mam ga v drugi skatli) vendar se ni nic obneslo. ..tko da druzga nebi vedu kej narest zato se na vs obracam ..... please help me!!!!!!! hvala že za vnaprej napisane odgovore
peace brothers!
peace brothers!
- spremenil: darh ()
darh ::
El-Ninjo, vidim da si sveže registriran na našem forumu. Seveda si pravila uporabe foruma prebral, saj si tako odgovoril pri registraciji.
Uglavnem, drugič ti bom takole sporočilo z mirno vestjo zbrisal (in ne bom edini moderator). Piši pretežno z malimi črkami - ne kriči!
p.s.: El-Ninjo == ono slabo vreme? a se ne reče El'Nino al kako?
Uglavnem, drugič ti bom takole sporočilo z mirno vestjo zbrisal (in ne bom edini moderator). Piši pretežno z malimi črkami - ne kriči!
p.s.: El-Ninjo == ono slabo vreme? a se ne reče El'Nino al kako?
Excuses are useless! Results are priceless!
El-Ninjo ::
Ja oprosti...nism preprou tizga ja drgac je El Nino...sm mau poslovenil hehe..ja zdej bi pa rabu pomoc...
iration ::
Koliko wattni napajalnik imaš? za začetek.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
darh ::
El-Ninjo: tudi flood je nepotreben, bodi brez skrbi da bo že kdo pazil tvojo temo, tudi če ne bo podvojena (Moj racunalnik vec v zmrzjenem stanju kot ne)
Excuses are useless! Results are priceless!
AngelOfDeath ::
izklopi autorestart
desna tipka na my computer --->> properties --->> advanced -->> startup and recovery klikni settings pa odstrani kljukico pred automaticaly restart
desna tipka na my computer --->> properties --->> advanced -->> startup and recovery klikni settings pa odstrani kljukico pred automaticaly restart
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vreme..nenatančnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 22654 (19826) | matijadmin |
» | ZDA in Rusija iščeta skupno pot v boju zoper kiberorožjeOddelek: Novice / Zasebnost | 2872 (2364) | cryptozaver |
» | Errors in science (11. najzanimivejša tema) (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6580 (4655) | antonija |
» | disk zaspi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (920) | txdrxd |
» | VremeOddelek: Loža | 1404 (1029) | Dami |