Forum » Pomoč in nasveti » Težave z zunanjim Blu-Ray snemalnikom
Težave z zunanjim Blu-Ray snemalnikom
5_Er_ius ::
Lp!
Prosim za pomoč !
Nabavil sem nov Zunanji Blu-Ray snemalnik, firme Samsung
model: SE-506BB
Ko ga priklopim na comp, ga prepozna brez težav (prikaže se obvestilo - (oprema pripravlena za uporabo), ko pa vstavim katerikoli medij (CD/DVD/BD prazen ali poln),
se ne zgodi nič... lučka na snemalniku sicer utripa... ostalo pa nič. :-(
Prosim za pomoč !
Nabavil sem nov Zunanji Blu-Ray snemalnik, firme Samsung
model: SE-506BB
Ko ga priklopim na comp, ga prepozna brez težav (prikaže se obvestilo - (oprema pripravlena za uporabo), ko pa vstavim katerikoli medij (CD/DVD/BD prazen ali poln),
se ne zgodi nič... lučka na snemalniku sicer utripa... ostalo pa nič. :-(
5_Er_ius ::
Naj še podrobneje opišem težavo...
Ko vstavim katerikoli medij... kot že povedano kontrolna lučka utripa, sliši se tudi zvok snemalnika (da se disk vrti itd... značilni zvok...)
Ikona v "mojem računalniku" se pojavi in izgine itd... neprestano, pravtako zvočni signal od Win.
Mislim, da je težava v programski opremi Windows.
Ko vstavim katerikoli medij... kot že povedano kontrolna lučka utripa, sliši se tudi zvok snemalnika (da se disk vrti itd... značilni zvok...)
Ikona v "mojem računalniku" se pojavi in izgine itd... neprestano, pravtako zvočni signal od Win.
Mislim, da je težava v programski opremi Windows.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna prodaja glasbe dohitela fizične nosilceOddelek: Novice / Rezultati | 15242 (13306) | Machete |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35728 (20832) | Veron |
» | nalaganje xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1649) | fosil |
» | Cdrom ne bere CDjev, lahko jih pa pečemOddelek: Programska oprema | 924 (835) | levaky |
» | TEAC CDW548EOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (870) | Jochaan |