Forum » Izdelava spletišč » Facebook in neodzivni profili
Facebook in neodzivni profili
Shait ::
Zdravo, verjetno je med vami kakšen administrator, ki ureja več profilov na FB in je naletel na omenjeno težavo. Opažam da se mi ene 2 profila ozivata nenormalno počasi, oziroma niti se mi ne naložita do konca. Isto se mi obnaša v vseh brskalnikih. Najprej sem malo sumil na aplikacije ali kaj podobnega vendar na teh dveh ni nobene aplikacije ali kakšne "kritične" vsebine. Tudi slike so vse ustrezno pripravljene itd... Sam profil v kolikor nisem logiran deluje brez problema. Drugi profili, ki imajo veliko več vsebine + aplikacije pa delujejo tekoče. Na forumih se veliko ljudi pritožuje glede odzivnosti samo neke konkretne rešitve nima nobeden. Sam support na FB pa itak ne deluje, vsak tako kaže :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook Dating premierno v KolumbijiOddelek: Novice / Zasebnost | 8250 (7031) | blackbfm |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9511 (6735) | Lonsarg |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 67639 (62671) | Ramon dekers |
» | Uporabniki s Facebookom nezadovoljni, najraje imajo Wikipedijo in Google (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22183 (19167) | Lion29 |
» | Pol milijarde uporabnikov na FacebookuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6032 (5243) | qwyx |