» »

Fifa 2013 Dolg Vstopni Čas Do Prvega Menija

Fifa 2013 Dolg Vstopni Čas Do Prvega Menija

thebaloh ::

Lep pozdrav!

Imam googlu ne poznan primer in sicer: ko sem na računalnik naložil fifo 2013 je bil od stiska gumba play, do začetnega menija čas cca 10sec. Ko pa naložim kateri koli program (skoraj kateri koli ), pa se mi čas do začetnega menija podaljša tudi do 5minut. Sama igra in sprehajanje po menijih potem delujejo normalno.

Že dalj časa se ukvarjam s tem problemom, in nekako prišel do nekega ne pisanega pravila, zaključka. Primer: če igro odstranim, jo na novo inštaliram ne pomaga tudi, če izbrišem vse v registru, ter z programom total uninstaler odstranim vse ter potem na novo naložim, ni bolje.

Včasih mi uspe šele potem, ko odstranim igro, driverje za grafiko, Microsoft Visual C++ 2010 in directx ter resetiram računalnik. Nato pa vse ponovno naložim. Prav ta zadnji se mi zdi najbolj problematičen, (Microsoft Visual C++ 2010) ne poznam pa dovolj vseh vseh programov, da bi vedel kateri se med seboj povozijo.

Ni problem vse to odstranit in potem na novo instalirat, a ko to moraš narediti vsakič ko instaliraš kak nov program pa ni ravno prijetno.

Upam da mi bo kdo lahko pomagal in na se pri mojih ugotovitvah motim in da je kaka lažja varianta.

Uporabljam Windows 8 /64bit i5 8gr rama in SSd disk grafika geforce 560Ti
  • spremenil: thebaloh ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490441228 (6909) jedateruk
»

Windows 8.1 - admin right

Oddelek: Pomoč in nasveti
211452 (1162) Grega_K
»

Problem z dll fajli

Oddelek: Pomoč in nasveti
91044 (837) zero22
»

AMD/ATI driver fail..