» »

Podatkovne strukture - možen zaslužek

Podatkovne strukture - možen zaslužek

Presidente ::

Pozdravljeni,

ker imam vsako leto probleme s Podatkovnimi strukturami si želim vašo pomoč. Namreč, narediti morem čez leto 6 šolskih vaj, katere mi nikakor ne uspe pravilno naredit. Zato sem pripravljen za to plačati, v primeru, da bi mi jih kdo pomagal narediti(za ustrezno plačilo) in bi tudi bile sprejete s strani asistenta.

Lep pozdrav!
  • zaklenil: Mavrik ()

hobbit ::

Pa stari, ne moreš tko faxa delat. Če bi rekel vsaj, da potrebuješ nekoga, ki bi ti zadevo razložil in si za to pripravljen plačat. Ali pa da bi ti pomagal pri izdelavi, ne pa da nekdo namesto tebe domače naloge dela....

DavidJ ::

V imenu vseh tistih, ki so bodisi bolj sposobni, da to opravijo sami, bodisi bolj motivirani, da se snovi naučijo, in potem _sami_ opravijo nalogo (kot predlaga hobbit) -- zamenjaj faks. Čim prej.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Dober dan ::

Presidente a maš ti kaj možganov ali maš lubenico samo za frizerja?? Kk ti pride na pamet pisat kaj takega na javni forum. Sicer je to tvoja stvar ampak razmisli. Skupina ljudi za morebitno pomoč je zelo majhna, če odšteješ vse, ki niso v tej stroki in ljudi ki so v stroki ampak bolj za reklamo. Recimo da se ti nekdo ponudi v pomoč. In je ta nekdo slučajno npr. tvoj mentor, profesor... Pristaneš lahko v zelo nezaželeni situaciji... God I hope you got the point!
Za pomoč prosi sošolce ali sošolke. Daš za kavo in stvar bo narejena prej kot si misliš.
Zapomni si. Brez nič ni nič in tudi ne more bit nič!

DeeJay ::

Mogoče je pa njegova ambicija postat poslanec v DZ :D

Presidente ::

ja ja, kaj pizdite samo. res sem se narobe izrazil, ampak v sili še hudič... DZ ja, tam so vsi lopovi, zakaj še nebi jaz bil :P

korenje3 ::

in potem taki nižajo ugled diplomantov, ker v službi nimajo pojma.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

kr?en ::

Ce se ne mores malo usest in prestudirat kaksno knjigo (Introduction to algorithms je biblija za ta predmet), ce ti zadeva ne gre, potem je najboljse, da zamenjas faks in nehas delat sramoto studentom, ki so na faksu zato, da se kaj naucijo ...

Mavrik ::

*sigh*
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaposlitev programerja brez dokončane fakultete?

Oddelek: Izdelava spletišč
449521 (3001) shadeX
»

Študij in zaposlitev v IT (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programiranje
14235466 (29712) lobo_feroz
»

Šolski sistem in IT službe (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
9147326 (46086) Nejc Pintar
»

FRI in zaposlitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8019404 (17484) detroit

Več podobnih tem