Forum » Programiranje » [Android] XML razporejanje
[Android] XML razporejanje
messi ::
Pozdravljeni,
zanima me kako naj popravim xml, da bodo elementi enakomerno razporejeni:
Nočem da so tako:
Koda:
In nočem tako:
Mi prosim kdo pove, kako naj popravim tole, da bodo tele emlementi prilagodljivi na ekrančku?
zanima me kako naj popravim xml, da bodo elementi enakomerno razporejeni:
Nočem da so tako:
Koda:
<style name="ToolButton"> <item name="android:onClick">onToolButtonClicked</item> <item name="android:layout_width">wrap_content</item> <item name="android:layout_height">wrap_content</item> <item name="android:layout_marginBottom">0dp</item> <item name="android:layout_marginLeft">10dp</item> <item name="android:layout_alignParentLeft">true</item> </style>
In nočem tako:
<style name="ToolButton"> <item name="android:onClick">onToolButtonClicked</item> <item name="android:layout_width">fill_parent</item> <item name="android:layout_height">fill:parent</item> <item name="android:layout_marginBottom">0dp</item> <item name="android:layout_marginLeft">10dp</item> <item name="android:layout_alignParentLeft">true</item> </style>
Mi prosim kdo pove, kako naj popravim tole, da bodo tele emlementi prilagodljivi na ekrančku?
- spremenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] združitev scroll bara in panela ali podobnega gradnikaOddelek: Programiranje | 1634 (1398) | darkolord |
» | [js jquery] širina divaOddelek: Programiranje | 1192 (1060) | alexa-lol |
» | Vprašanje iz JaveOddelek: Programiranje | 1138 (878) | illion |
» | JavaScript prevrjanje vsebine v poljihOddelek: Izdelava spletišč | 820 (738) | iMark |
» | Qt Designer -> KDevelop C++ ErrorOddelek: Programiranje | 2112 (1642) | 'FireSTORM' |