Forum » Loža » Pošiljanje preko pošte
Pošiljanje preko pošte
darxi ::
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem kupil slušalke, ki so žal pred parimi dnevi prenehale delovati. Trgovini, kjer sem slušalke kupil sem pisal in so rekli naj jim jih pošljem nazaj z kopijo računa preko pošte.
Jaz nimam izkušenj z pošiljanjem paketa in me zanima kakšen je celoten postopek in ali moram slušalke zapakirati v svojo škatlo ali mi bodo le to dali na pošti ?
Prosim za pomoč
Lep pozdrav
Pred kratkim sem kupil slušalke, ki so žal pred parimi dnevi prenehale delovati. Trgovini, kjer sem slušalke kupil sem pisal in so rekli naj jim jih pošljem nazaj z kopijo računa preko pošte.
Jaz nimam izkušenj z pošiljanjem paketa in me zanima kakšen je celoten postopek in ali moram slušalke zapakirati v svojo škatlo ali mi bodo le to dali na pošti ?
Prosim za pomoč
Lep pozdrav
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
shadeX ::
Tema pa res spada v probleme človeštva
Ko se je meni miška pokvarila sem jo zapakiral v škatlo v kateri sem dobil miško in nesel na pošto. Problem je bil rešen. Nič kaj takega.
Če nimaš več original škatle, pa dobi eno škatlo v katero jih boš dal in jo previdno zapakiraj. Ne pozabiti priložiti v škatlo kopijo računa.
Ko se je meni miška pokvarila sem jo zapakiral v škatlo v kateri sem dobil miško in nesel na pošto. Problem je bil rešen. Nič kaj takega.
Če nimaš več original škatle, pa dobi eno škatlo v katero jih boš dal in jo previdno zapakiraj. Ne pozabiti priložiti v škatlo kopijo računa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračanje izdelkov pri mindfactoryOddelek: Pomoč in nasveti | 4590 (2900) | Excavator |
» | Apple dosegel prepoved prodaje Galaxy Taba tudi v Evropi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Android | 75415 (70648) | sgdjkdlsugi4 |
» | Zapisnik o poškodovani pošiljki-mimovrsteOddelek: Kaj kupiti | 3259 (2666) | J-ronimo |
» | RMA za WD diskOddelek: Strojna oprema | 4255 (3910) | ender |
» | Problem škatel (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 3778 (2875) | svit |