» »

Zapisnik o poškodovani pošiljki-mimovrste

Zapisnik o poškodovani pošiljki-mimovrste

mihec87 ::

Torej zadeva je taka prejšnji teden sem iz mimovrste dobil matično ploščo,mrežno kartico ter dvd-rw(v plastični vrečki ter zraven napol zmučkan garancijski list) v nepoškodovani mimovrste škatli prav tako so ostali artikli celi.
V nedeljo sem ugotovil da je na dvd pogonu na strani počena plastična sprednja ploščica ter prav tako zvit del ohišja pleh(zadeva pomoje ne vpliva na samo delovanje enote prav tako ni vidna ko je zadeva vgrajena,samo če bom gdaj hotel uveljavljati garancijo verjetno zaradi tega ne bo možno).

Pišem na mimovrste danes pravijo naj grem na pošto naredit zapisnik(ni za to malo pozno),prav tako se mi zdi neumno delat zapisnik če je škatla dejansko nedotaknjena tako da do poškodbe enote nikakor ni moglo priti v času pošiljanja?

Se naj grem na pošto preganjat z uslužbenci na mizo pa postavim lepo škatlo v kateri sem zadeve prejel?

Pyr0Beast ::

Pač naredi zapisnik, da je bilo to pa to notri poškodovano pa je.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Se ga še da naredit tako pozno?

jype ::

Ja.

Šimpanz ::

Jaz sem imel enkrat podoben problem z GLS pa mi niso hoteli odobriti odškodnine ker je od prejema minilo že 3 dni. Rekli so da oni upoštevajo reklamacije ki so podane v roku 24 ur od prejema pošiljke.

Tole je pošta slovenije.Od mimovrste sem dobil odgovor da lahko to storim do 1 mesec po prejemu pošiljke kar mi je čudno.

Nič jutri na pošto kolikor razumem obrazca o vrnitvi izdelka ne rabim prilagat,pač pa samo zapakiram poškodovan artikl zraven priložim kopiji računa ter zapisnik o poškodbi med pošiljanjem(kar mi je smešno glede na to da je pomoje izdelek že tak bil dan v pošiljko), pa pošljem na njihov naslov?

Na konc bom več zdajal za poštnine pa vse skup kokr je pa ta pekač vredn...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

Obstaja še kakšna druga opcija če me na pošti zavrnejo?

Kron ::

Sorry, ampak kakšno vezo ima pri tem pošta.

Če si dobil v nepoškodovanem paketu, so ti po vsej verjetnosti poslali tako robo že iz mimovrste.
=**=C64=**=

Ja saj to mi ne gre v glavo...
Na mimovrste pravijo da to rabim zaradi tega da pač imam potrdilo da sem prejel poškodovano zadevo, sam imam občutek da bodo na pošti zadevo zavrnili..

Zato tudi sprašujem kakšna je še druga možnost..

Ker glede na poškodbo sklepam da je bil tisti ki je zadevo sestavljal rahlo nepreviden oz je bil plehec na robu malenkost zvit stric je pa nasilil sprednjo ploščo gor in je na vogalu malo počila..Drugače sama enota je brez praske in kakršnihkoli poškodb razen tele.

Zgodovina sprememb…

Pa ta dvd pogon je bil na mimovrste kupljen kot nov?
=**=C64=**=

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kron ()

Ja niti ni bila na zalogi,so jo naročili od dobavitelja(3dni),tudi ni več na zalogi..
http://www.mimovrste.com/artikel/200003...

Pa da se še ve o kakšni poškodbi se gre.

Osebno me niti ne moti saj ni videt da bi vplivala na delovanje prav tako ne bo vidna ko bo vgrajena, zna samo biti problem če zadeva v temu garancijskem obdobju crkne saj se verjetno lahko obrišem za garancijo.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

J-ronimo ::

Vrneš nazaj v roku teh 14 dni ko imaš čas za vračilo?

V petek sem šel recimo po plato v Funtech, doma sem opazil praske na hladilnih rebrih in pa po velikem presenečenju-sesut bios. Sem jih obvestil o zadevni, danes že nesel nazaj do dobavitelja in dobim novo v 1-2 dneh.

Če je škatla cela, potem bi se res vprašal v kakem stanju so pošiljal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: J-ronimo ()

Po mojem so ti prodali že rabljen izdelek, ki je po vrhu še poškodovan. Ne bi bilo prvič za MM.

Najboljše, da se zmeniš z njimi, da ti zamenjajo za novega oz. vrnejo denar.
=**=C64=**=

Lahko vrnem poškodovano zadevo v teh 14dneh?

Ja kot pravim zadeva je prišla v mimovrste škatli poleg matične plošče ter wifi vse obloženo z papirjem.Za tako poškodbo bi morala biti mimovrste škatla najmanj konkretno potečkana prav tako ostale škatle.

Na maile mi samo tumba celi čas da naj grem na pošto pa naredim zapisnik o poškodbi,samo imam občutek da ko bom na pošti na pult dal lepo mimovrste škatlo bom dobil lep nasmešek z adijo..

Zgodovina sprememb…

Pokliči na mimovrste, pa povej da si med vikendom ugotovil, da so ti poslali rabljeno/poškodovano zadevo.

Vztrajaj, da prevzamejo paket v "reklamacijo" in ti zamenjajo za novo.

Glede zapisnika in uveljavljana škode na pošti pa vprašanje kakšen bi bil izid.
=**=C64=**=

Ko bi govoru steni po... helpdesku...
Pošta pa pošta pa pošta...

Še s kitajcem se lažje kaj zmeniš...

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Naj se naredi zapisnik, pa zapiši da je bila embalaža nepoškodovana.

Hehe
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

J-ronimo ::

Zahtevi odstop in vračilo denarja. Mislim, da je v pogojih poslovanja, da lahko odstopiš od pogodbe in vrneš brez navedbe konkretnih razlogov. Ker tole je kr srednja žalost kar delajo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Carina poškodovala paket

Oddelek: Loža
476968 (5196) St235
»

Kaj storiti če ti tip pošlje pokvarjen mobitel.

173617 (2664) Gray_Warden
»

pošta-uničena

142846 (2155) Machete
»

[mimovrste.com] Prispela je prazna škatla (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5411734 (8877) knesz
»

Dostava prenosnika po pošti?

Oddelek: Kaj kupiti
434295 (3241) Loaded

Več podobnih tem