Forum » Izdelava spletišč » kje začeti
kje začeti
goku :) ::
Pozdravljeni!!
ma sem se odloču, da se malo naučim PHP. pa ne vem kje začeti. če mi lahko kdo svetuje, lepo prosim. Prosil bi za naslove kje je to najboljš razloženo..
hvala
goku16
ma sem se odloču, da se malo naučim PHP. pa ne vem kje začeti. če mi lahko kdo svetuje, lepo prosim. Prosil bi za naslove kje je to najboljš razloženo..
hvala
goku16
- premaknil: darh ()
darh ::
Najbolje je začeti tukaj (php.net), ker si poleg PHPja dol vzameš tudi manual. Na netu obstaja tudi ogromno vodnikov -- najdeš jih tudi pri naših "sosedih" - 3delavnica.com
Vsekakor ti pa priporočam da si dol vzameš manual z php.net, saj je tam dokumentirano VSE kar PHP zna, skupaj z primeri...
Vsekakor ti pa priporočam da si dol vzameš manual z php.net, saj je tam dokumentirano VSE kar PHP zna, skupaj z primeri...
Excuses are useless! Results are priceless!
darh ::
damn.. če bi LAZO vidu da sem na php-si pozabu...
Drugač pa kr... pa v temu oddelku imaš "sticky" temo, ki je vedno na vrhu seznama, tam lahko najdeš morje lepih povezav
Drugač pa kr... pa v temu oddelku imaš "sticky" temo, ki je vedno na vrhu seznama, tam lahko najdeš morje lepih povezav
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP sortiranje ArrayaOddelek: Programiranje | 1246 (1101) | keworkian |
» | Začetek PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1388 (1197) | bluefish |
» | PHP knjigeOddelek: Izdelava spletišč | 1840 (1782) | Ziga Dolhar |
» | Kako je narejen slo-tech portalOddelek: Izdelava spletišč | 1520 (892) | Jackass |
» | PHP for dummiesOddelek: Programiranje | 1699 (1479) | darh |