» »

Neki bi vprašo

Neki bi vprašo

Penny ::

Mene zanima s kerim ukazom v html bi lahko spravil en mini filmček na svojo stran?
Posnel sem ga z digitalno kamero in ga lahk gledam le v quick view.
Se ga da kako pretvorit da bi datoteko še pomanjšal??
Tenks!! LP

Nutcracker ::

.avi datoteko lahko spraviš not s tem ukazom

img dynsrc="kotna.avi" width="360" height="250" start="fileopen"

Super!
Stvar resnično dela!!
Zej bi še pa vprašo, kk naj datoteko movie (lahko jo gledam samo v quivk timeu) spremenim v avi,ali še v kak krajši format???
Tenks!! LP

Zanima me še, zakaj ta ukaz normalno dela na disku, ko ga pa uploadam na internet je pa tema?
Slike od nikoder???
Tenks!! LP

tec ::

Alternativa ti je se RealMedia ali Windows Media. Jest osebno imam raje Windows Media, ker vecino filmov gledajo lame uporabniki, ki nimajo RealPlayerja.
Torej, avi pretvoris v *.asf fajl, z uporabo Windows Media Encoderja, ki ga dobis na Microsoftovi strani. Imas kar veliko nastavitev, za kvaliteto filma in zvoka. Tam imas tudi navodila, kako vstavit film na stran. Lahko pa navedes samo link, ki nakazuje na *.asf fajla in uporabniku sem bo pognal windowsov media player, ki bo ta film predvajal.
Ena velika prednost je, da ti film kar dobro skompresira, kar omogoca tudi nekaterim dial-up uporabnikom, da si ga ogledajo. Seveda te kompresija stane kvalitete, vendar je vse to mozno nastaviti v encoderju.

Za pretvorit v avi pa lahko uporabis Bink

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tec ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VirtualDub - napaka pri odpiranju ?!

Oddelek: Zvok in slika
162610 (2291) #000000
»

wmv - video in zvok nista usklajena