» »

Plačilo upravne takse

Plačilo upravne takse

šernk ::

A kdo ve, če je mogoče plačat upravno takso tudi na kakšni drugi občini in nato zadevo poslati po pošti na pravo upravno enoto?

sem imel danes namen vprašat na moji občini, internet je bolj neuporaben, ampak...hja lenuhi delajo samo do 12. Ure jaz pa končal druge obveznosti ob 12.06...Sedaj pa čakat do srede, če bom imel čas ko se oni spomnijo. E-uprava je pa prava e-uprava...vse kar dobiš je PDF ki ga moraš sprintat in izpolnit, nato pa bog ti pomagaj, si spet na istem kot pred 20imi leti, samo da sedaj ti še stroške printanja naprtijo. Torej v 10ih dneh moram zadevo plačat in do srede so še štirje dnevi.

skratka zadeva je namenjena po pošti poslat na upravno enoto ljubljana, problem pa nastane pri plačilu upravne takse, ker bolj kot gledam po internetu je bolj razumem, da se jo lahko plača le na mestu samem, ali sicer preko interneta, vendar ti morajo oni poslat kaj vem kaj vse, kar pa spet zna trajat, preden pride zadeva do mene.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Aston_11 ::

Na TRR jim plačaš in nič pošlješ. Ti pošljejo plačilni nalog, pa je.

Kako nič pošljem, vlogo in vse ostale papirje jim moram poslat, kar razumem jim moram pa plačat takso pred pošiljanjem?

Aston_11 ::

Taksna obveznost nastane z vložitvijo. Pošlji vlogo. Oni bodo poslali nalog za plačilo takse. Ponavadi pošljejo kar skupaj z odločbo. Jaz jim nikoli ne plačam takse skupaj z vlogo.

Ziga Dolhar ::

^ Beri Astona.
https://dolhar.si/

Ok, hvala :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako preverim, če je stavba črna gradnja in ne poznam investitorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8842163 (40257) Rok Woot
»

Cena izbrisa služnosti ob smrti (strani: 1 2 3 )

13840088 (36662) dronyx
»

Nujno: čez mejo z poteklim potnim listom

4912124 (11105) bluefish
»

Predizpolnjene davčne napovedi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
719187 (5570) poweroff
»

Rabim pravno pomoč

112037 (1874) perci

Več podobnih tem