» »

Prenosni računalnik--baterija in garancija

Prenosni računalnik--baterija in garancija

MasterTade ::

Zdravo!
Še manj kot eno leto nazaj sem kupil prenosni računalnik.Vse dela vredu samo baterija je že malo več kot polovica prazna in mi vedno ko prižgem računalnik piše da bom mogoče moral zamenjati akumulator, da je battery health poor,...Zdej men so to zdi čudno ker moj brat je kupu računalnik 4 leta nazaj pa še ni menjal baterije, uporablja ga pa več kot jaz,pa moj je bil še mal dražji.Garancija za baterijo še velja sam nevem, če mi jo bodo odobrili zarad hitre porabe...Poznam nekoga, ki naj bi mu jo v tem primeru tudi upošteval sam nisem siguren...A mislte da se upošteva garancija v tem primeru?

Hvala.
lp

Hayabusa ::

Preveri pogoje za garancijo baterije.
Ponavadi traja 6 mesecev.

kmetek ::

6 mesecev do 1 leta, elitebooki hp pa 3 leta celo.

Traja 12 mesecev, torej še ni potekla, samo mene zanima če mi bojo zarad hitre porabe zamenjali?

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Zanesljivo boš izvedel samo če boš vprašal na servis, oziroma prodajalca. Karkoli ti tule rečemo, bo ugibanje.

O.

petzup ::

Kaj si pa pocel da je baterija tako hitro sla? Mislim sej pri niskocenovnih ne spila dolgo, pri teh drazjih pa se nisem zasledil da tako hitro izgubi na kapaciteti.

bil je 700€, uporabljal sem normalno, nikol ni bil na previsoki oz. prenizki temperaturi...

Ajrina ::

Drugič baterijo vzemi ven, ko nameravaš biti dlje časa na elektriki. Shranjuj jo tam 30-40% polno itd. Skratka, preberi si nasvete tu:
http://www.laptopbatteriesplanet.com/ba...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tesla predstavila baterije za napajanje hiše (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
13545272 (31338) Spajky
»

iPhone 5 se umika iz Rusije

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
3812533 (9569) Jackass
»

Vstavljanje baterij neodvisno od orientacije

Oddelek: Novice / Ostale najave
369170 (7506) Gandalfar
»

simobilov internet

Oddelek: Mobilne tehnologije
172302 (2162) Ice-Heki
»

Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556373 (5486) Zdravko

Več podobnih tem