» »

Torment '2'

Torment '2'

1
2
»

Ribič ::

Oh madonca! Sem jo včeraj začel igrat, pa me je kar minilo, da bi sploh še šel v službo naslednji dan. Tako hitro sem padel noter, da se kar kadi! Je tudi res, da je to ena izmed tistih iger, kjer moraš zraven dosti brati, ampak to ni nujno slabo saj se prepustiš svoji domišljiji. Izredno mi je pa všeč kako so kombinirali neznane napredne tehnologije z vsakdanjim življenjem v prihodnosti. Ideja ti da občutek zelo globokih skrivnosti tega devetega sveta.

Izi ::

Meni je tudi zelo všeč.
V stilu knjige je zato, ker vedno opisuje tudi obnašanje in občutke likov med pogovori. Celotno zgodbo si moraš sproti ustvarjati v domišljiji. Tudi uganke so do sedaj, kar sem videl, vse pisne in je treba kar dobro prebrati vse skupaj.

Sploh ne vem kaj v igri dela bojevnik, saj se po 5 preigranih urah nisem niti enkrat boril. Vse se da rešiti s pametnim pogovarjanjem in je tudi boljši izkupiček, če se izogneš boju.
Branje misli, ki ga je zmožen Nano je zelo uporabno. Zaenkrat kaže da je najbolj smiselno buildati pogovorne skille in znanja o tehniki, mehaniki in mistiki. S pametjo se daleč pride, pa kakšen skill kot so "hitri prsti" tudi ni odveč ko naokoli brskaš za uporabnimi predmeti.

Izi ::

​Torment: Tides of Numenera Reviews


Več kot očitno gre za dostojnega naslednika najbojšega RPG-ja vseh časov Planescape: Torment.
Sedaj sem nekje na polovici igre in lahko samo potrdim. Kar se tiče zgodbe se vsi dosedanji RPG-ji lahko samo skrijejo, vključno z Witcherjem, Mass Effectom in Deus Exom.
Minus gre edino bojevanju, ki je kar precej dolgočasno, ampak na srečo se da boju večinoma izogniti.
Mimogrede: Nano je v boju skoraj neuporaben, zato je v skupino nujno vzeti vsaj dva bojevnika. Po moje se skozi igro najbolje obnese skupina z dvema specialistoma za Inteligenco, enim specialistom za Might in enim specialistom za Speed. V boju bodo sicer precej počasni ampak z vsemi questi pa opravijo z levo roko. Preizkusov inteligence je okoli 4-krat več kot preizkusov moči in hitrosti.

Ghenghiz ::

Mhm, mhm! Dobra zgodba + shit combat = torment :))
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pillars of Eternity (Obsidianov Kickstarter: Project Eternity) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16830495 (10073) yoco
»

Top singleplayer.

Oddelek: Igre
456539 (3417) TheBlueOne
»

Baldurs Gate (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17532036 (22726) opeter
»

Baldurs Gate 1&2

Oddelek: Igre
121280 (1080) gendale

Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbami

Oddelek: Igre
423014 (1613) Matej_K

Več podobnih tem