Forum » Mobilne tehnologije » HTC Sensation XL - problem
HTC Sensation XL - problem
#AzZey ::
Živjo
Imam problem z HTC-jem. Slabo leto je delal brez napake, potem se mi je pa začel sam resetirati. Včasih tudi po 10x 20x na dan. Po tem sem imal telefon izkloplejn zaradi neplačila položnic 3 mesece. V teh treh mesecih se mi sam od sebe ni resetiral niti 1x. Danes sem plačal položnice in se mi je v roku 1 ure resetiral 3x. Ima kdo podobne probleme s katerimkoli telefonu? Mislite da je to kaj narobe z kakim čipom, sim, android?
Hvala za odgovore.
LpR
Imam problem z HTC-jem. Slabo leto je delal brez napake, potem se mi je pa začel sam resetirati. Včasih tudi po 10x 20x na dan. Po tem sem imal telefon izkloplejn zaradi neplačila položnic 3 mesece. V teh treh mesecih se mi sam od sebe ni resetiral niti 1x. Danes sem plačal položnice in se mi je v roku 1 ure resetiral 3x. Ima kdo podobne probleme s katerimkoli telefonu? Mislite da je to kaj narobe z kakim čipom, sim, android?
Hvala za odgovore.
LpR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Net.Stik (Sparkasse web banka) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 112534 (1479) | zavajon |
» | Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 199806 (3029) | Pro |
» | SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22878 (16649) | Tydek |
» | Simobil - vse x2Oddelek: Mobilne tehnologije | 1330 (1097) | pobalinka2 |
» | Simobil Si.asistentOddelek: Mobilne tehnologije | 5698 (4531) | Vanadium |