» »

Win XP koda

Win XP koda

aliado ::

Živijo!

Ponovno moram namestiti Win XP, ker se se totalno sesuli. Kako bi iz registra ali kje drugje dobil kodo, ker originalne nimam pri sebi. Windowsi so seveda legalno kupljeni.

LP

XsenO ::

Ja itak sej vsi imamo legalne winse:\ . Mal po netu poglej
1 + 1 = 1

Če ne bi bili windowsi legalni bi kodo najdu na astalavisti, ampak jaz hočem mojo kodo s katero so bili windowsi že instalirani.

Matek ::

Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Xplicit ::

neki cajta nazaj je blo mensezdi nekje na slo-tchu objavljena novica neki v smislu tweaking win xp - kao da jih pohitris, pa zravn je blo kak instaliras SP1 ca glih nimas original serijske cefre - torej si jo mogu spremenit
bil je pa zravn se link pa programcek ki ti to omogoca, pa mislm da ti se pokaze trenutno ser. cifro :\

Hvala MadManMato za ta programček ampak meni se sistem ne naloži niti v safe mode. Obstaja alternativa?

Matek ::

Aja, uf, sem spregledal.

Ka v command prompt safe mode lahko prides?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Če izberem safe mode with command prompt se nič ne zgodi sako črno ozadje in safemode v vseh vogalih. Nobena tipka ne prime in miška nima nobene funkcije.

andrej ::

napisi explorer in potem ENTER.

Lime ::

Če imaš legalne (licenčne) Windowse, imaš na računalniku tudi nalepko s kodo :D .
Ker če nalepke ni na računalniku, potem Windowsi niso legalni in je enako, kot bi imel piratske.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lime ()

Kaj pa če windowsi niso bili kupljeni skupaj z računalnikom???

Vseeno moraš nalepiti licenco na kišto.
V nasprotnem primeru ne moreš dokazati, da ta licenca pripada točno temu računalniku, kar Microsoft zahteva.

the_unborn ::

kaj pa ce pogosto menjas ohisja?:)

Moraš shraniti staro in dobiti potrdilo od računalniške firme, ki ti je menjalo ohišje, da je bilo staro poškodovano.
To je uradno, drugače pa zaradi tega ne komplicirajo preveč, nove nalepke pa ni variante dobiti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8811819 (7154) solatko
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444753 (26793) BorutK-73
»

Microsoft pravi - "nova matična plošča - nov računalnik" (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
729375 (4847) VolkD
»

Windows XP home - predčasno stara šara? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6610787 (8659) opeter
»

Instalacija XP brez disketarja

Oddelek: Pomoč in nasveti
281653 (1243) Easy D

Več podobnih tem