Forum » Programska oprema » Programi za ocenjevanje spletne strani
Programi za ocenjevanje spletne strani
Mermaid4me ::
Pozdrav vsem skupaj!
Zanima me, če mi lahko kdo priporoča kakšen program (spletni ali navaden), ki bi ocenil po karakteristikah (npr. velikost, čas nalaganja, broken links, ocena, razporeditev elementov ipd.) spletno stran in po koncu podal oceno. Po možnosti, če se da dobit v free ali trial verziji. Iskala sem že po netu (našla pearanalytics - mi nonstop nekaj šteka, našla še nekatere druge, ampak dobim vsakič drugačen rezultat... kar ni ok, saj mora biti rezultat ponovljiv / preverljiv :S , w3C poznam ampak ni tisto, kar iščem).
Zelo bi bila hvaležna za odgovor, saj potrebujem za seminarsko nalogo. Analizo delam tudi ročno, oziroma peš, vendar bi mi kak avtomatski checker prišel zelo prav za končno oceno, ki bi dopolnila "ročno" oceno.
Hvala že v naprej!
Lep dan!
M
Zanima me, če mi lahko kdo priporoča kakšen program (spletni ali navaden), ki bi ocenil po karakteristikah (npr. velikost, čas nalaganja, broken links, ocena, razporeditev elementov ipd.) spletno stran in po koncu podal oceno. Po možnosti, če se da dobit v free ali trial verziji. Iskala sem že po netu (našla pearanalytics - mi nonstop nekaj šteka, našla še nekatere druge, ampak dobim vsakič drugačen rezultat... kar ni ok, saj mora biti rezultat ponovljiv / preverljiv :S , w3C poznam ampak ni tisto, kar iščem).
Zelo bi bila hvaležna za odgovor, saj potrebujem za seminarsko nalogo. Analizo delam tudi ročno, oziroma peš, vendar bi mi kak avtomatski checker prišel zelo prav za končno oceno, ki bi dopolnila "ročno" oceno.
Hvala že v naprej!
Lep dan!
M
Mermaid4me ::
Najlepša hvala za odgovor! Program je res super, škoda, da zanj nisem vedela že prej. Delala sem delne ocene z različnimi programi, ta bo pa kot pika na i.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrešno draga storitev eAsistenta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 18900 (14808) | FX6300B |
» | Plača urednikaOddelek: Programiranje | 6097 (4339) | Blinder |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6568 (5619) | HardFu |
» | Strežnika ni mogoče najtiOddelek: Pomoč in nasveti | 6126 (5604) | Zasavcumrn |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14683 (10600) | Jebac18 |