Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S2
someone155 ::
pozdravljeni!
imam eno vprašanje, če je kdo mogoče že bil v takšni situaciji.
želim prodati telefon Samsung Galaxy S2, vendar pa imam problem, da mi je mami med pospravljanjem omare po nesreči v smeti vrgla škatlo od telefona. za njega imam vse dodatke(ne papirjev), ki so bili zravn, samo škatle ne...
sedaj pa me zanima, če bi lahko na Mobitelu, kjer je bil aparat kupljen dobil kakšno potrdilo ali kaj podobnega, saj nočem da bi zgledalo, kot da je aparat ukraden ali kaj podobnega?
ker IMEI ima itak vsak telefon drugačen...
lp, Anže
imam eno vprašanje, če je kdo mogoče že bil v takšni situaciji.
želim prodati telefon Samsung Galaxy S2, vendar pa imam problem, da mi je mami med pospravljanjem omare po nesreči v smeti vrgla škatlo od telefona. za njega imam vse dodatke(ne papirjev), ki so bili zravn, samo škatle ne...
sedaj pa me zanima, če bi lahko na Mobitelu, kjer je bil aparat kupljen dobil kakšno potrdilo ali kaj podobnega, saj nočem da bi zgledalo, kot da je aparat ukraden ali kaj podobnega?
ker IMEI ima itak vsak telefon drugačen...
lp, Anže
Življenje je preenostavno... Zakompliciraj si ga! =)
rdecaluc ::
Če veš da si ga kupil, in je tvoj... potem je vseeno če imaš te papirje ali pa ne.
Edino ubistvu kar je od teh papirjev sploh važno je garancija, ker to verjetno zgubiš če ni tistega listka.
Edino ubistvu kar je od teh papirjev sploh važno je garancija, ker to verjetno zgubiš če ni tistega listka.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26514 (4227) | tomaz- |
» | Nakup novega telefona od fizične osebe in pravne poslediceOddelek: Mobilne tehnologije | 3991 (3370) | Pesimist |
» | Kaj in kje kupiti (vse)Oddelek: Loža | 1400 (1207) | Yohan del Sud |
» | Telefon kuplen pri tušmobilu, že uporabljen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29050 (24246) | Ziga Dolhar |
» | Servis ponudi nov telefon, ker se starega ne da servisirat..Oddelek: Mobilne tehnologije | 6093 (5396) | SkyEye90 |