» »

Problem MS excel prejšnji shranjeni dokument, kako do njega?

Problem MS excel prejšnji shranjeni dokument, kako do njega?

kitara8 ::

V MS excelu 2010 verziji sem naredil nekaj zelo pomembnega in nujno rabim podatke. Zadeva je bila prej shranjena, potem pa sem zbrisal saj sem hotel naresti še en draft te tabele in pritisnil shrani namesto shrani kot. Sedaj bi rabil da nekako obnovim tist dokument preden sem shranil praznega, oz vsaj prejšnjo shranjeno različico. ali je to mogoče in kako?

kitara8 ::

Da je zadeva še malo bolj zakomplicirana, vse skupaj se je dogajalo v TrueCrypt kontejnerju, tako da sklepam da ni raznih temporary fajlov ipd.

smetko ::

Obstaja mala verjetnost, da ti uspe povrniti prejšnjo različico.
Predpogoj: OS windows 7 ali novejši z vklopljenim "Restore system settings and previous versions of files". ta funkcija je pri običajni namestitvi vklopljena. Več informacij na http://windows.microsoft.com/en-ph/wind...

1. možnost: funkcija povrnitev prejšnjih različic ti verjetno ne deluje v TrueCrypt kontejnerju, vendar je možno da ti shranjuje celotni kontejner TruCrypt.

2. možnost: V excelu imaš vklopljeno možnost "Shrani informacije o samo ohranitvi vsakih ____ minut. Torej poizkusi povrnitev prejšnjih različic v tej mapi.

povrnitev prejšnjih različic najlažje dosežeš, z desnim klikom na mapo ali datoteko, nato pa izbereš "obnova prejšnje različice".
No comment

kitara8 ::

şem probal oboje. sistem restore imam izklopljen. Ni rešitve, sem tudi googlal nekaj ur pa nič pametnega. skušal sem se spomnit podatkov, in enih 75% sem se nekako spomnil, ostalo pa je pač zgubljeno. Bom skušal biti bolj previden od zdaj naprej.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaščita datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
172164 (1573) fosil
»

Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5224574 (21571) Mr.B
»

Izšel TrueCrypt 7.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
11930691 (27191) Jst
»

Izbris podatkov.

Oddelek: Programska oprema
71405 (1270) imagodei
»

TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
7010687 (8099) poweroff

Več podobnih tem