Forum » Programiranje » GPL
GPL
Pimoz ::
Pozdravljeni!
Delam na svojem projektu, ki bi ga rad objavil pod GPL licenco. Pojavlja se mi vprašanje, kam jo moram pripeti. Torej kakor sem iskla po internetu, naj licenco pripnem v root direktorij projekta. Ali moram storiti še kaj?
Lep pozdrav, Primož
Delam na svojem projektu, ki bi ga rad objavil pod GPL licenco. Pojavlja se mi vprašanje, kam jo moram pripeti. Torej kakor sem iskla po internetu, naj licenco pripnem v root direktorij projekta. Ali moram storiti še kaj?
Lep pozdrav, Primož
Gandalfar ::
Naceloma v root das license.txt (poln text), v readme napises in v header vseh datotek (kratko verzijo). Poglej si kako imajo to wordpress plugini urejeno.
Mavrik ::
Na FSF strani so točna navodila, samo v kratkem je to kar je Gandalfar rekel: tvoj copyright notice in napis, da je program licenciran pod GPL v vsak source file in kopija licence priložena kot datoteka.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Patenti - Copyright, Copyleft, GNU, Apache, ... LicenceOddelek: Pomoč in nasveti | 2327 (2072) | Icematxyz |
» | Po treh desetletjih izšel pcc 1.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8732 (7043) | poweroff |
» | [c++] osnovna težava z mysql apiOddelek: Programiranje | 2083 (1722) | SasoS |
» | IBM izziva Microsoft z brezplačnim pisarniškim paketomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5426 (3521) | jype |
» | Kršitve GPL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10321 (8514) | noraguta |