Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP zvočni driverji
Windows XP zvočni driverji
System bug ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem naložil windows xp sp3. Na njem mi vse deluje pravilno le zvoka ni. V device managerju sem opazil klicaj pri AC97. Zadevo sem vpisal v google in z realtekove spletne strani potegnil AC97 driver. Nato sem resetiral računalnik. Efekta ni, ker še vedno ni zvoka in klicajček je še vedno prisoten.
Navajam vam nekaj slik za lažjo predstavo
Link do slik:
Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč, lahko pa če je kdo seznanjem že s takim problemom pomaga preko TeamVieverja.
Najlepša hvala
lp koritar
Pred kratkim sem naložil windows xp sp3. Na njem mi vse deluje pravilno le zvoka ni. V device managerju sem opazil klicaj pri AC97. Zadevo sem vpisal v google in z realtekove spletne strani potegnil AC97 driver. Nato sem resetiral računalnik. Efekta ni, ker še vedno ni zvoka in klicajček je še vedno prisoten.
Navajam vam nekaj slik za lažjo predstavo
Link do slik:
Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč, lahko pa če je kdo seznanjem že s takim problemom pomaga preko TeamVieverja.
Najlepša hvala
lp koritar
Mitch ::
Najbolje bi blo, da gonilnike za zvočno povlečeš kar z spletne strani od matične plošče. Če ne veš ime modela plate klikni na Start -> Run/Zaženi in v okenček vpiši dxdiag. Na prvi strani bo tudi informacija o matični plošči (motherboard)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop pinovOddelek: Strojna oprema | 1276 (855) | fruc900 |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2334 (1706) | PrihajaNodi |
» | driverji...pomoc prosmOddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (979) | nartnk |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1724 (1724) | OtoReper |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8282 (7077) | matjash |