Forum » Omrežja in internet » ddwrt repeater - kje iskati problem
ddwrt repeater - kje iskati problem
Willy White ::
Pozdralvjeni,
zanima me, če bi mi lahko kdo svetoval, oz., če ima sledeče izkušnje:
1. Router Sinope (DHCP on, SSID, 192.168.1.1)
2. Linksys DDwrt v24 SP2 (DHCP off, repeater bridge, različen SSID, povezan na prvi SSID, 192.168.2.1)
3. Zadeva deluje super, brez problema. Ko se sprehajaš mimo, lepo poveže na drugega, ko prvemu zmanjka signala itd. Internet deluje odlično na vseh napravah.
Čez približno (nisem štopal ne vem natančno) cca. 7, 8 ur, imam povezavo s PC-jem, telefonom še vedno vzpostavljeno na repeater, a brez interneta. Ni variante da bi deloval..., do konzole dostopam normalno(seveda, ko si dam statičen IP v segment 192.168.2.x). Repeater zaprem in odprem in zadeva deluje nadalnjih 7, 8 ur.
Poskusil sem čisto iz nule (hard reset ddwrt-ja), isti SSID, različen SSID, spreminjal kanale na sinope routerju, naredil nov SSID na sinope routerju...
Kakšna ideja? ima mogoče ddwrt kakšen time out ali kaj podobnega?
zanima me, če bi mi lahko kdo svetoval, oz., če ima sledeče izkušnje:
1. Router Sinope (DHCP on, SSID, 192.168.1.1)
2. Linksys DDwrt v24 SP2 (DHCP off, repeater bridge, različen SSID, povezan na prvi SSID, 192.168.2.1)
3. Zadeva deluje super, brez problema. Ko se sprehajaš mimo, lepo poveže na drugega, ko prvemu zmanjka signala itd. Internet deluje odlično na vseh napravah.
Čez približno (nisem štopal ne vem natančno) cca. 7, 8 ur, imam povezavo s PC-jem, telefonom še vedno vzpostavljeno na repeater, a brez interneta. Ni variante da bi deloval..., do konzole dostopam normalno(seveda, ko si dam statičen IP v segment 192.168.2.x). Repeater zaprem in odprem in zadeva deluje nadalnjih 7, 8 ur.
Poskusil sem čisto iz nule (hard reset ddwrt-ja), isti SSID, različen SSID, spreminjal kanale na sinope routerju, naredil nov SSID na sinope routerju...
Kakšna ideja? ima mogoče ddwrt kakšen time out ali kaj podobnega?
blackbfm ::
načeloma ne sme ven metat :) probaj kakšen drug build ddwrtja naložit če obstaja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6673 (4986) | maremare |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6378 (3646) | toncek1 |
» | Telekom Sinope + wrt610nOddelek: Omrežja in internet | 1342 (1140) | Daniel |
» | Večje brezžično omrežje (wds..)Oddelek: Omrežja in internet | 1206 (1053) | BlaY0 |
» | wds povezava z dvema wrt54gl ruterjemaOddelek: Omrežja in internet | 1648 (1543) | gpavlo |