Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično ?
Problem z grafično ?
power12 ::
Živjo !
Pri računalniku se mi zadnji mesec dogajajo čudne stvari In sicer na vsake toliko časa, se mi recimo zaslon obarva rdeče, včasih so vertikalne črte, ki so različnih barv, včasih zaslon postane črn ali pa slika je in mi recimo puščico od miške razmaže po celem slonu ( ko premikam miško, za njo ostajajo sledi , in ne morem klikat ničesar ). Ko računalni resetiram, spet vse deluje normalno, in spet odvisno od časa kdaj se ponovi. Včasih je en teden mir, včasih se to zgodi vsaka 2 dni itd...
Jst sumim grafično ? Meni se zdi, da imam update inštaliran, ali so to znaki, da bo crknila ( računalnik star šele 1 leto in pol ? )
Skratka vesel bom kakršnekoli pomoči glede tega ?
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
Pri računalniku se mi zadnji mesec dogajajo čudne stvari In sicer na vsake toliko časa, se mi recimo zaslon obarva rdeče, včasih so vertikalne črte, ki so različnih barv, včasih zaslon postane črn ali pa slika je in mi recimo puščico od miške razmaže po celem slonu ( ko premikam miško, za njo ostajajo sledi , in ne morem klikat ničesar ). Ko računalni resetiram, spet vse deluje normalno, in spet odvisno od časa kdaj se ponovi. Včasih je en teden mir, včasih se to zgodi vsaka 2 dni itd...
Jst sumim grafično ? Meni se zdi, da imam update inštaliran, ali so to znaki, da bo crknila ( računalnik star šele 1 leto in pol ? )
Skratka vesel bom kakršnekoli pomoči glede tega ?
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
stock ::
Če je leto in pol potem je verjetno še v garanciji, nesi tja!
Drugače pa je verjetno res grafična, kaj če ga obremeniš s kakšno igrico?
Drugače pa je verjetno res grafična, kaj če ga obremeniš s kakšno igrico?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Applu konkurira z GapgateOddelek: Novice / Android | 7039 (5260) | m47hingi |
» | Monitor se rafalno ugaša in prižiga..Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1539) | --MiRaLdInJo |
» | Količina goriva v avtomobiluOddelek: Na cesti | 4865 (4030) | CaqKa |
» | Prenosnik - CAD in 3D programiOddelek: Kaj kupiti | 4339 (3907) | Isotropic |
» | DirectX 9 bo v četrtekOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2341 (2341) | Aljo1 |