Forum » Zvok in slika » Internetna prodaja
Internetna prodaja
gregec123 ::
Pozdravljeni!
Ker kupujem novi televizor me zniama, kakšne izkušnje imate z nakiupom televizorjev prek internetnih ponudnikov...ali je res da ti prodajajo refurbished modele...in kakšna je garancija pri njih, saj so razliek v cenah občutno razlikujejo?
kaj mi predlagate za 55" na kratko...
hvala že vnaprej
lp, grega
Ker kupujem novi televizor me zniama, kakšne izkušnje imate z nakiupom televizorjev prek internetnih ponudnikov...ali je res da ti prodajajo refurbished modele...in kakšna je garancija pri njih, saj so razliek v cenah občutno razlikujejo?
kaj mi predlagate za 55" na kratko...
hvala že vnaprej
lp, grega
gregec123 ::
Nihče nič ne ve o tem?
To so modeli sestavljeni iz dveh defektnih eden itd... sicer že tovarniško, vendar ne smejo it v reden uraden kanal... imajo ponavadi krajšo garancijo ali zelo vprašljivo uveljavljanje garancije...
To so modeli sestavljeni iz dveh defektnih eden itd... sicer že tovarniško, vendar ne smejo it v reden uraden kanal... imajo ponavadi krajšo garancijo ali zelo vprašljivo uveljavljanje garancije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion TVOddelek: Zvok in slika | 4931 (3896) | Scorpy84 |
» | Se Zgodi garancija - izkušnjeOddelek: Loža | 8067 (3422) | easyrider3 |
» | 3 leta gledam televizor ki ga nisem kupil? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7716 (5407) | shotalick |
» | Včena dilema : Philips 8404h ali Samsung B750Oddelek: Zvok in slika | 1480 (1311) | djordjevic |
» | TV z PIP in diagonalo ekrana 63cmOddelek: Kaj kupiti | 5182 (4581) | hanzeljn |