Forum » Hlajenje in modifikacije » hlajenje Nbridge-ja na epox 8RDA
hlajenje Nbridge-ja na epox 8RDA
bodom ::
zio.
tale NB na 8RDA se mi kr dobro greje, pa gor ni nobenga ventilatorja. s cim bi se dalo to najbolj ustrezno hladit?
hvala za nasvete!
LP
tale NB na 8RDA se mi kr dobro greje, pa gor ni nobenga ventilatorja. s cim bi se dalo to najbolj ustrezno hladit?
hvala za nasvete!
LP
Dead_Eye ::
hmm, jaz imam podobno vprašanje - zanima me kje meri 8rda+ case temp - je to kao chipset - ker na idle mi ima enako TC kot CPU(36C) - je to normalno al bi bil potreben kak vent na chipsetu?
The one and only
phoinix ::
Jest mam 40°C na chipsetu in bom dal gor od zalmana northbridge rebra, pa mogoče še 40x40 vent. Men se zdi vse nad 30°C mal preveč - za chipset. Pri mlacomu pride mal pod 1k, vent pa glih nek 1k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: phoinix ()
frenk ::
Ja men se je tud greu pa sm dau gor od pentiuma 200 vent pa je zj mau hladnej. Točne tamperature ne vem ker trenutno nimam nobenga programja za merjenje. Katere programe za merjenje temperature pa vi uporabljate??
frenk ::
Hvala Fury! Taprava stvar Sam ne vem kuko bi s tem dobil stanje nortbridge temperature. Ah bomo že kuko.
kuglvinkl ::
Na strani MBMja si poglej v tabeli za tvojo plato.
Sicer pa, če bo kdo nabavil ta Zalmanov HS, naj obvezno poroča o rezultatih. Namreč, danes se dobil enega, pa zgleda precej ubogo (to rabim za staro plato, ker je še Abitov brenčač škampom žvižgat), obvezno ga je treba zbrusit.
Sicer pa, če ne bo zalegla, sem že pred časom nabavil SUnona 40×40×15, da ga zadegam gor.
Sicer pa, če bo kdo nabavil ta Zalmanov HS, naj obvezno poroča o rezultatih. Namreč, danes se dobil enega, pa zgleda precej ubogo (to rabim za staro plato, ker je še Abitov brenčač škampom žvižgat), obvezno ga je treba zbrusit.
Sicer pa, če ne bo zalegla, sem že pred časom nabavil SUnona 40×40×15, da ga zadegam gor.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Clemento ::
TT Crystal Orb.....mogoce mal glasen sam dobro hladi...
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
bodom ::
Fury: ja MBM, sam kako nastavit da ti bo bral temp. NB-ja? mislm, da s tega sploh ne da..
LP
LP
VASkO ::
zakaj menjat celi hladilnik?
cisto dobro je, ce originalnega dol vzames, ga pobrusis in das namesto one termalne nesnage gor kaksno AS3 pasto pa en majhen 4x4 ventilator na njega nalepis ali priskrnes. Pa cisto dobro zgleda tudi potem.
cisto dobro je, ce originalnega dol vzames, ga pobrusis in das namesto one termalne nesnage gor kaksno AS3 pasto pa en majhen 4x4 ventilator na njega nalepis ali priskrnes. Pa cisto dobro zgleda tudi potem.
OwcA ::
Problem originalnega hladilnika je v tem, da ne prekriva celotnega SPPja. Sam uporabljam Intelov hladilnik pripadajoč BOX Copperminom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3049 (1821) | rejven |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14280 (8259) | Buldožer |
» | Zalman CNPS 7700-CU ter DFI LanParty UT nF4 Ultra-DOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1118 (885) | Ice-Man |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6103 (4838) | frenk |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33277 (20104) | OwcA |