Forum » Pomoč in nasveti » Počasno kopiranje na FTP
Počasno kopiranje na FTP
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
uporabniik ::
Pozdravljeni,
Nameščen imam proftpd strežnik in ko hočem kopirat podatke preko domene ftp.domena.com mi kopira podatke zelo počasi čeprav sem v conf. datoteko vstavil naslednje:
Če se pa povežem preko lokalnega ip naslova pa traja samo trenutek.
Če v conf. datoteko vstavim še:
potem mi preko domene kopira normalno (hitro) potem pa preko lokalnega ip naslova ne.
Sem pa imel prej postavljen strežnik z default konfiguracijo in je zadeva delovala normalno tega sem pa postavil na novo in noče in noče konfiguracija je pa ista.
Datoteke nalagam z filezillo z default nastavitvami katere so delovale tudi prej na starem strežniku.
V čem je problem je imel kdo podobno težavo?
Hvala v naprej.
Nameščen imam proftpd strežnik in ko hočem kopirat podatke preko domene ftp.domena.com mi kopira podatke zelo počasi čeprav sem v conf. datoteko vstavil naslednje:
UseReverseDNS off IdentLookups off
Če se pa povežem preko lokalnega ip naslova pa traja samo trenutek.
Če v conf. datoteko vstavim še:
MasqueradeAddress ftp.mydomain.com # using a DNS name MasqueradeAddress 123.45.67.89 # using an IP address
potem mi preko domene kopira normalno (hitro) potem pa preko lokalnega ip naslova ne.
Sem pa imel prej postavljen strežnik z default konfiguracijo in je zadeva delovala normalno tega sem pa postavil na novo in noče in noče konfiguracija je pa ista.
Datoteke nalagam z filezillo z default nastavitvami katere so delovale tudi prej na starem strežniku.
V čem je problem je imel kdo podobno težavo?
Hvala v naprej.
- spremenilo: uporabniik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 255610 (30275) | miko22 |
» | Apache 2.4Oddelek: Omrežja in internet | 1049 (765) | Mesar |
» | Apache virtualhostOddelek: Omrežja in internet | 1595 (1324) | pegasus |
» | dve spletni strani??Oddelek: Izdelava spletišč | 2443 (1992) | MRB0rYS |