Forum » Zvok in slika » 2 monitorja-1 pc
2 monitorja-1 pc
butih ::
zanima me če kdo ve kje odgovor na mojo težavo.
imam dva monitorja, ki sta priključena na en pc("računalnik"). Pred ponovno namestitvijo windows-ov sta mi oba monitorja pravilno delovala(željeno okno sem lahko imel na enem monitorju ali pa na drugem), ko pa sem namestil windows-e nimam te opcije(pred inštalacijo sem kliknil desni klik na namizje in izbral "ločljivost zaslona" in kliknil "zaznaj" in zaznalo mi je 2 monitorja). sedaj te opcije ni. zazna mi oba monitorja. oba monitorja mi delujeta ampak na drugem monitorju imam zrcalno sliko prvega monitorja(" ")
LP!!
imam dva monitorja, ki sta priključena na en pc("računalnik"). Pred ponovno namestitvijo windows-ov sta mi oba monitorja pravilno delovala(željeno okno sem lahko imel na enem monitorju ali pa na drugem), ko pa sem namestil windows-e nimam te opcije(pred inštalacijo sem kliknil desni klik na namizje in izbral "ločljivost zaslona" in kliknil "zaznaj" in zaznalo mi je 2 monitorja). sedaj te opcije ni. zazna mi oba monitorja. oba monitorja mi delujeta ampak na drugem monitorju imam zrcalno sliko prvega monitorja(" ")
LP!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3-D monitorOddelek: Zvok in slika | 1514 (1071) | Blazz |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18932 (12448) | Ursus |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1353 (1136) | Magician |
» | ATI in 60 Hz (Ne le v igrah!)Oddelek: Zvok in slika | 1003 (829) | Binji |
» | Multi monitor overlayOddelek: Sedem umetnosti | 1127 (1034) | SasoS |