Forum » Pomoč in nasveti » težave s računalnikom
težave s računalnikom
smesnoje ::
Računalnik se je normalno vžgal potem pa ko je bilo treba izbirat med uporabniki( npr. admin, uporabnik 1) ampak na mojem računalniku sem samo jaz uporabnik torej 1 kvadratek za kliknit za se začene windows in potem je napisal da ni mogoče se prijaviti zaradi nekih operacijskih sistemov, en čas se je odšteval in potem se je sam prijavil notri. sem mislil da že dela normalno se je pa očitno prijavil z nekim novim uporabnikom in vse moje datoteke so izginile bil je prazen računalnik s tistimi osnovnimi rečmi. potem sem računalnik še enkrat ugasnil in je potem normalno zaženil in odprl se je program z mojimi datotekami in vsem. sem mislil da sedaj normalno deluje pa ne najdem v mapi moj računalnik moji dokumenti, samo tisto kar je bilo na začetku naloženo tj. moja glasba moje slike.
ali bi mi znal kdo razložit kaj se je zgodilo?
ali sem jaz malo kuku ali pa ga spet računalnik serje po domač povedan...
ali bi mi znal kdo razložit kaj se je zgodilo?
ali sem jaz malo kuku ali pa ga spet računalnik serje po domač povedan...
Seljak ::
Kako pa imaš poskrbljeno z varnostjo operacijskega sistema(AV,posodabljanje OS,...)?
Če sedaj normalno prideš v OS,lahko datoteke obnoviš nazaj z namenskim programom za obnavljanje datotek(EASEUS data recovery).
Če sedaj normalno prideš v OS,lahko datoteke obnoviš nazaj z namenskim programom za obnavljanje datotek(EASEUS data recovery).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44616 (26656) | BorutK-73 |
» | Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...Oddelek: Programska oprema | 9206 (8175) | enadvatri |
» | Kaj uporabiti za identiteto uporabnikaOddelek: Programiranje | 2657 (2260) | Looooooka |
» | Driverji za zunanji TD - Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 1212 (1158) | AnaNika |
» | Domača e-SMETIŠČAOddelek: Loža | 2571 (1404) | 'FireSTORM' |