Forum » Mobilne tehnologije » HTC Sensation S-OFF
HTC Sensation S-OFF
alro ::
Živjo!
Jest sm mal sprobavlu naložit na sensation jelly Beana in zdej nimam na telefonu nobenga OS in sm pogruntu da za jelly bean rabm dan S na OFF pri meni pa ja na ON, bi mogoče kdo ve kako se da to nastavit brez operacijskega sistema samo iz boota. ker v OS ne pridem ker ga nimam.
Jest sm mal sprobavlu naložit na sensation jelly Beana in zdej nimam na telefonu nobenga OS in sm pogruntu da za jelly bean rabm dan S na OFF pri meni pa ja na ON, bi mogoče kdo ve kako se da to nastavit brez operacijskega sistema samo iz boota. ker v OS ne pridem ker ga nimam.
mokasin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov install Androida na tablicoOddelek: Operacijski sistemi | 5414 (5275) | hojnikb |
» | Touchwiz ali stock jelly bean?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1735 (1540) | Kolarks |
» | HTC: Jelly Bean potrebuje več kot 512 MB pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25001 (20743) | dottor |
» | Google začel reorganizacijo Motorole MobilityOddelek: Novice / Ostale najave | 7521 (6288) | Icematxyz |
» | Google objavil izvorno kodo za Android 4.1 Jelly BeanOddelek: Novice / Android | 9848 (7924) | celada |